directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 08:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 14 de març de 2019 20:24 h

Pirates ratifica l'acord amb Poble Lliure i Som Alternativa i oficialitzaran la coalició divendres

Ultimen els tràmits de la candidatura, que podria portar el nom de 'Front Republicà'

ACN Barcelona.-Les bases de Pirates de Catalunya han ratificat aquest dijous en una votació en línia l'acord per concórrer al 28-A en una coalició amb Poble Lliure -un dels corrents interns de la CUP- i Som Alternativa, d'Albano Dante-Fachín. El 83% dels militants ha donat llum verda a presentar-se als comicis amb aquestes dues formacions. En una reunió aquest dijous al vespre les tres formacions ultimen els tràmits per presentar la documentació de la candidatura divendres, dia en què acaba el termini de presentació de coalicions. Un dels noms que està sobre la taula per donar nom a la coalició és 'Front Republicà'. Segons el coordinador de Pirates de Catalunya, Enric Pineda, la intenció és anar a Madrid "a bloquejar l'activitat parlamentària".

Pineda ha explicat que estan disposats a "sumar" amb altres formacions i ha explicat que un cop es presenti la coalició es començaran a compartir els acords de programa i es confeccionaran les llistes.Pirates de Catalunya tenia la intenció de concórrer a les eleccions espanyoles en solitari, però finalment la militància ha decidit mitjançant una votació d'urgència sumar-se a Poble Lliure i Som Alternativa per configurar una candidatura "més potent". Les primàries que aquest partit havia celebrat serviran per establir l'ordre dels candidats de la formació a les llistes definitives de la coalició.El coordinador general de Pirates ha explicat que la intenció és anar al Congrés a "bloquejar l'activitat parlamentària" mentre no hi hagi un "reconeixement explícit del mandat de l'1-O o una proposta seriosa de referèndum d'autodeterminació".Pirates també ha refermat el compromís en l'àmbit del Parlament amb la CUP Crida Constituent i el grup d'acció parlamentària dels anticapitalistes. Pel que fa a les europees, mantenen el compromís de presentar candidatura amb la resta de partits pirates europeus.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.