directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 14:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Vallès Occidental doble fletxa Dijous, 14 de març de 2019 20:40 h

Troben nou persones indocumentades a la zona de càrrega d'un camió a Santa Perpètua de Mogoda

Els Mossos d'Esquadra n'han fet trasllat a la policia espanyola, que té competències en matèria d'estrangeria

ACN Santa Perpètua de Mogoda.-Treballadors d'una empresa de Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental) han trobat aquest dijous nou persones indocumentades amagades a la zona de càrrega d'un camió, segons ha avançat 'Ara' i han confirmat els Mossos d'Esquadra. Quan el camioner ha arribat a l'empresa, en un polígon industrial, ha alertat els treballadors que sentia sorolls al darrere del vehicle. De seguida s'ha trucat als Mossos, que en arribar han comprovat que hi havia les nou persones. Després de ser ateses per serveis sanitaris, han estat traslladades a dependències policials. Allà, però, cap d'elles ha pogut acreditar una identificació espanyola, per la qual cosa se les ha dut a la comissaria de la policia espanyola de Sabadell, atès que aquest cos té les competències en matèria d'estrangeria.

Els fets han tingut lloc cap a dos quarts de cinc de la tarda, i en paral·lel a les gestions que pugui fer la policia espanyola, els Mossos d'Esquadra mantenen una investigació oberta per determinar de quina manera han arribat a Santa Perpètua de la Mogoda les nou persones.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.