directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 23:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Baix Llobregat doble fletxa Divendres, 15 de març de 2019 12:34 h

Sant Climent de Llobregat comença a instal·lar càmeres de seguretat als accessos del municipi

Estaran connectades a una base de dades policial i detectaran les matrícules de vehicles registrats per algun delicte

ACN Sant Climent de Llobregat.-Sant Climent de Llobregat ha començat a instal·lar càmeres de seguretat als diferents accessos al municipi per detectar les matrícules dels vehicles que hi entren. Segons ha explicat el seu alcalde, Isidre Sierra, les càmeres estaran connectades a una base de dades policial i, a banda d'enregistrar l'entrada i sortida de vehicles, permetran identificar les matrícules que constin relacionades amb algun delicte. Així, quan detectin una d'aquestes matrícules, s'enviarà un avís automàtic als Mossos d'Esquadra. Per l'alcalde, aquesta tecnologia servirà per donar suport a la Policia Local i incrementar la seguretat al municipi. "No podem incrementar la dotació policial, però sí que els podem dotar tecnològicament perquè els ajudi en el seu treball", ha afegit.

Isidre Sierra ha presentat aquesta mesura durant la celebració de la Junta Local de Seguretat que s'ha celebrat aquest divendres i que ha comptat amb l'assistència del director general de la Policia, Andreu Joan Martínez.Aplicada a d'altres municipis catalans, Sierra ha negat que la seva implementació respongui a un increment dels delictes al municipi. De fet, ha destacat que els robatoris amb força a l'interior d'habitatges han baixat en els últims anys.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.