directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 12:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Segrià doble fletxa Divendres, 15 de març de 2019 13:21 h

Una dona de 89 anys mor atropellada quan creuava un pas de vianants a Torres de Segre

El Mossos detenen el conductor, de 31 anys, que ha donat positiu en drogues

ACN Torres de Segre.-Una dona de 89 anys ha mort atropellada per un cotxe aquest divendres al matí quan creuava per un pas de vianants, a Torres de Segre (Segrià). Els fets han passat a les 9.21h a l'altura del número 3 del carrer Pau Casals. Els Mossos d'Esquadra han detingut el conductor del vehicle, de 31 anys, perquè ha donat positiu en la prova de substàncies estupefaents. Tant la víctima com el detingut són veïns del municipi i de nacionalitat espanyola. Els Mossos investiguen les causes de l'accident. Fins al lloc s'hi ha desplaçat tres ambulàncies del SEM i quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra.

(S'afegeix que acusen el conductor d'homicidi per imprudència greu i que té antecedents)Els Mossos han detingut el conductor com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi per imprudència greu. El detingut, que té antecedents per delictes contra el trànsit, passarà properament a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.