directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 13:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Segrià doble fletxa Dissabte, 16 de març de 2019 09:53 h

Surten els autocars cap a Madrid amb manifestants de la marxa contra el judici de l'1-O

Segons l'ANC, s'han organitzat més de 500 busos per traslladar els participants

ACN Lleida.-Els autocars amb manifestants per a la marxa que se celebrarà aquest dissabte a la tarda a Madrid contra el judici de l'1-O han sortit a primera hora del matí des de diversos punts de Catalunya. Segons l'ANC, un dels convocants de la marxa, s'han organitzat més de 500 autobusos per traslladar els participants a la capital espanyola. Majoritàriament surten de Catalunya, tot i que també n'hi ha alguns que ho han fet des d'altres punts de l'Estat. Un dels punts on han sortit busos a primera hora és el Camp d'Esports de Lleida, un total de 4 de la quarantena que s'han organitzat a diversos punts de Ponent.

El coordinador de l'ANC a Lleida, Jordi Alsina, ha explicat que estan dispoats a fer una manifestació "cívica", "a la catalana" i "reivindicativa". L'excoordinadora Rosa Burrell ha afegit que l'objectiu és que tothom s'adoni que els catalans són "pacífics". Burrell considera que hi ha gent a la presó que "no hi hauria de ser" i no que no volen "quedar-se callats".Entre els viatgers, Joan Argilés ha explicat que espera veure a Madrid "més banderes republicanes" que estelades, perquè creu que hi ha molta gent que pensa "diferent" però que estan "amagats".El viatge per als autocars que han sortit de Lleida serà de sis hores i arribarà a Madrid cap a les dues del migdia amb aturades cada 90 minuts.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.