directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 07:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dimarts, 19 de març de 2019 10:57 h

L'oposició de Barcelona torna a reprovar Colau per la gestió del Pla de Barris

El govern municipal defensa que acabaran l'any complint més d'un 75% del pla i reclama a l'oposició que deixi de fer "electoralisme cutre"

ACN Barcelona.-L'oposició de l'Ajuntament de Barcelona ha tornat a reprovar aquest dimarts l'alcaldessa, Ada Colau, aquesta vegada per la gestió del Pla de Barris. En un ple extraordinari demanat pels grups del PDeCAT, Ciutadans, ERC, PSC i PPC, l'oposició ha retret al govern municipal els "incompliments" i la "manca de transparència" en el desenvolupament del pla, que consideren que "no s'ha reflectit en una millora substancial en els barris". La tinenta d'alcaldia d'Urbanisme, Janet Sanz, ha defensat que les "dades són claríssimes" i que ja s'ha executat el 67% del pla, una xifra que ha defensat que arribarà a més del 75% a finals d'any. "Deixin de fer electoralisme cutre", ha dit Sanz dirigint-se als grups de l'oposició.

La sisena reprovació al govern de Colau ha tirat endavant amb els vots a favor dels grups que havien demanat la convocatòria del ple, l'abstenció de la CUP i els dos regidors no adscrits i el vot en contra de BComú.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.