directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 12:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 19 de març de 2019 15:51 h

Les elèctriques reclamen un canvi tarifari per potenciar un autoconsum que "beneficiï els consumidors i el sistema"

El sector celebra el decret que el govern espanyol aprovarà abans de les eleccions i que regula noves tendències com l'autoconsum compartit

ACN Barcelona.-Les empreses elèctriques identifiquen com el principal escull que tenen a l'hora d'apostar per l'autoconsum el sistema de tarifes al sector elèctric. Així ho han expressat aquest dimarts en una jornada dedicada a l'autoconsum organitzada per la patronal de les elèctriques, Aelec. "El que necessitem és una reforma de les tarifes per a què quan els clients optin per l'autoconsum, que els beneficia, també vagi bé per al sistema", ha dit Juan José Alba, director de regulació per Espanya i Portugal d'Endesa. La modernització de les actuals xarxes de distribució és l'altra clau que s'ha posat sobre la taula per tal de popularitzar l'autoconsum energètic, que comptarà en les properes setmanes amb un nou marc de regulació. El govern espanyol aprovarà abans de les eleccions el reial decret que regularitza noves tendències com l'autoconsum compartit entre veïns.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.