directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 23:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dimarts, 19 de març de 2019 17:56 h

L'oposició rebutja cedir la capella de la Misericòrdia al CAP Raval Nord

El govern de Colau es compromet a "estudiar" altres possibilitats, malgrat votar a favor d'extingir la concessió al Macba

ACN Barcelona.-L'oposició de Barcelona ha rebutjat aquest dimarts en la comissió d'Economia extingir la concessió de la capella de la Misericòrdia al Macba per ubicar-hi el nou CAP Raval Nord. El futur del CAP segueix així en suspens, després que els grups municipals del PDeCAT, Ciutadans, PSC, PPC i el regidor no adscrit Joan Josep Puigcorbé hagin votat en contra de cedir l'espai al nou CAP. Només Bcomú i la CUP han votat a favor de la revocació de la cessió, mentre que ERC, que en els darrers dies ha proposat una nova opció en un espai actualment cedit a la UB, ha fet reserva de vot. Malgrat haver votat a favor d'ubicar el nou CAP a la Misericòrdia, la regidora de Ciutat Vella, Gala Pin, ha assegurat que "estudiaran" altres possibilitats.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.