directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 02:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 20 de març de 2019 11:20 h

Més de 100.000 persones han acceptat les noves condicions de Cabify des que va tornar a Barcelona

El fundador i conseller delegat de la companyia, Juan De Antonio, confirma que facilitarà la informació requerida per la Generalitat

ACN Barcelona.-Més de 100.000 persones han acceptat les noves condicions de Cabify des que fa dues setmanes va restablir el servei a Barcelona i que requereix una sola precontractació de 15 minuts abans del primer servei, esquivant així el decret de la Generalitat. En un conferència al 'Fòrum Europa', el fundador i conseller delegat de la companyia, Juan de Antonio, ha defensat que Cabify "aporta valor" a la ciutat i ha dit que el suport dels ciutadans durant aquestes dies és "significatiu i aclaridor". "Des de Cabify estimem Catalunya i Barcelona i ho demostrem amb fets", ha assegurat De Antonio. D'altra banda, el fundador de la plataforma ha confirmat –davant la presència del secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín i el secretari de Transports, Pere Padrosa- que facilitaran la informació requerida per la Generalitat dins del termini deu dies previst i ha afirmat que no "és una excepció", ja que és una demanda que altres autoritats també sol·liciten quan comencen a operar als seus mercats.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.