directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 10:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 20 de març de 2019 11:42 h

Capella recorda a Cs que el possible tercer grau a Oriol Pujol el decidirà la Secretaria de Mesures Penals

Roldán acusa el Govern "d'afavorir els amics del procés"

ACN Barcelona.-La consellera de Justícia, Ester Capella, ha assegurat aquest dimecres que el departament garanteix els drets de totes les persones privades de llibertat. Durant la sessió de control al Govern, Capella ha respost així a la diputada de Cs Lorena Roldán que ha acusat el Govern d'oferir un tracte de favor a l'exsecretari general de CDC Oriol Pujol, empresonat per complir condemna pel cas ITV. En concret, Roldán ha lamentat que Brians 2 en proposi el tercer greu a l'espera de la decisió la Secretaria de Mesures Penals i ha dit que la conselleria "afavoreix els amics del procés". Capella ha instat Roldán a no "barrejar naps i cols" i li ha recordat que la decisió de concedir el tercer grau la prenen experts i no els responsables de la conselleria.

Rodán ha aprofitat per reclamar a Capella que investigui la "persecució" que pateix la secretaria judicial del 20-S a Economia que va declarar el judici de l'1-O "per part de radicals separatistes". La diputada també ha criticat que Capella no els faci facilitat més informació sobre les visites que van rebre els polítics presos per l'1-O mentre van estar empresonats en centres penitenciaris catalans.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.