directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 12:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Gironès doble fletxa Dimecres, 20 de març de 2019 12:27 h

Detingut a Vilablareix un home que conduïa begut i sense carnet i es va fer passar pel seu germà

El conductor triplicava la taxa l'alcohol permesa

ACN Vilablareix.-Els Mossos d'Esquadra van detenir diumenge a Vilablareix (Gironès) un home, de 22 anys i veí de Salt, per conduir begut, sense carnet i fer-se passar pel seu germà. Els fets van passar a la sortida 7 de l'autopista AP-7 on agents de trànsit estaven fent un control d'alcoholèmia. Cap a les set del matí els mossos van veure que un conductor tenia dificultats per pagar i sortir del peatge. Els agents es van acostar al cotxe i van veure que l'home presentava símptomes evidents d'anar begut. Quan el van identificar, l'home no portava cap document i va donar una identitat. Al cap d'una estona, s'hi va presentar el germà, que duia la documentació del conductor.

Llavors la policia va comprovar que els havia donat una identitat falsa i que s'havia fet passar pel seu germà. Els mossos, a més, van poder comprovar que no tenia permís de conduir. En practicar-li la prova d'alcoholèmia, va donar un resultat positiu de 0,55 mg\/l, més de tres vegades per sobre del límit permès. L'home va acabar detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i per circular sense haver obtingut mai el permís. A més, li atribueixen un presumpte delicte d'usurpació d'estat civil per haver-se fet passar pel seu germà. L'arrestat, que té antecedents, va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.