directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 02:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

CANALS fletxa

publicitat


Cooperació doble fletxa Dissabte, 29 de setembre de 2007 05:00 h

La Ciutadella acollirà el 6 d’octubre la Primera Festa de la Cooperació Catalana


Comparteix
   



publicitat

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Amb el lema Fem C, la Festa oferirà actuacions musicals, espectacles itinerants, exposicions, tallers i taules rodones, així com una significativa mostra dels principals actors de la cooperació al desenvolupament a Catalunya.

Amb aquesta trobada de caràcter obert, lúdic, popular i participatiu, l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD) vol donar a conèixer a la ciutadania les activitats que es duen a terme des de Catalunya en aquest àmbit, tant des de l’administració com des de la societat civil i altres entitats i actors catalans que fan cooperació al desenvolupament.

La Festa incidirà en el context i la situació dels països del Sud que motiva la necessitat de la cooperació, sobre el perquè cal cooperar i com cal fer-ho, entenent que la pedagogia ha de ser un eix transversal d’actuació, i en quina és la política pública de cooperació de la Generalitat i la seva execució, la dels diversos departaments en general i de l’ACCD en particular.

Per a això, l’ACCD ha preparat per a tota la jornada un espai de debat a l’Hivernacle del parc on, mitjançant vàries taules rodones, s’aprofundirà en qüestions com les bones i males pràctiques en la cooperació al desenvolupament i en l’acció humanitària.

A més, hi haurà actuacions musicals al llarg de tot el dia i activitats per als més petits, jocs, ludoteca i contes, i una mostra d'entitats i actors de cooperació.




publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.