directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 07:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

LLIBRES EN DIRECTE fletxa

publicitat


Dimarts, 22 de març de 2016 18:20 h

Berenar Literari a la llibreria El Cucut de Torroella de Montgrí

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant carregant


Comparteix







Etiquetes

És ja una nova tradició de Setmana Santa. La llibreria El Cucut de Torroella de Montgrí (Baix Empordà) organitza el proper dijous 24 de març el seu Berenar Literari al qual assistiran una seixantena d'escriptors, il·lustradors i editors que en el decurs de la tarda estaran a disposició dels lectors, en un ambient distès i amigable.

 

La idea segons els organitzadors que que "entre pastissos, brunyols empordanesos i alguna copa de vi, les converses i signatures de llibres s'allarguen durant tota la tarda. Els lectors, amb la complicitat dels llibreters, poden conversar amb els escriptors, convertint les tradicionals dedicatòries de llibres en una festa diferent".

 

Entre els autors que participaran al berenar hi trobem Vicenç Pagès Jordà, Víctor Amela, Mercè Cuartiella, Xavier Cortadellas, Màrius Serra, Martí Gironell, Rafel Nadal, Joan Manel Soldevilla, Andreu Martín, Montse Castaño, Judit Pujadó, David Casadellà, Josep Maria Francino, Núria Esponellà, Andreu Martín i un llarg etcètera. També han confirmat la seva assitència el Conseller de Cultura Santi Vila i la Consellera de Benestar Dolors Bassa.

 

El Berenar Literari del El Cucut, que celebra la cinquena edició, s'ha convertit en tot un esdeveniment, en el que lluny de formalismes, autors i lectors poden conversar i compartir un brunyols i una copa de vi, en un ambient distès.

 




publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat

publicitat





publicitat



publicitat



publicitat



VÍDEOS fletxa

TV3

comentaris


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.