directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 02:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

LLIBRES EN DIRECTE fletxa

publicitat


Divendres, 6 d'octubre de 2017 18:05 h

Besalú acull la vuitena edició de la fira d’editorials independents LiberisLiber

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant carregant


Comparteix







Etiquetes

La vuitena edició de la fira d’editorials independents Liberisliber se celebrarà aquest cap de setmana (7 i 8 d’octubre a Besalú (Garrotxa), amb un nou rècord de participació (50 editorials d’arreu de l’estat, però principalment de Catalunya) i amb diverses novetats.

 
Enguany la fira guanya dos espais nous per dur a terme activitats: l’església de Sant Vicenç i la Casa Cornellà (un palau medieval civil, d’un altíssim valor patrimonial, que s’obre poquíssimes vegades al públic, ja que és un espai privat).
 
Per altra banda, l’organització ha creat quatre seccions noves: Ràdio Web  Liberisliber,  un conjunt d’entrevistes que realitzarà l’escriptor Paco Inclán a diversos convidats de la fira i que seran accessibles a tothom a través dels podcasts que es penjaran a la web de la fira; Jo il·lustro, jo edito, una trobada professional (en format d’speed dating) entre 8 il·lustradors i 8 editors, amb l’objectiu de fer néixer nous projectes editorials i donar a conèixer els il·lustradors locals; Trobades amb traductors de..., un seguit d’encontres amb traductors perquè ens expliquin casos de llibres concrets, la cuina de la seva feina i, A cau d’orella, els recitals de narrativa de LIBERISLIBER que estrenarà Blanca Llum Vidal amb una lectura molt especial de relats breus de Víctor Català.
 
També es consoliden les seccions noves de l’any anterior, és a dir, Pensem-hi (taula filosòfica conduïda per Xavier Bassas) i Vermuesia (presentació col·lectiva i festiva de nous poemaris, a càrrec de la poeta Míriam Cano). Un altre aspecte a destacar a nivell de programació és que la fira s’ha dotat per primer cop d’un comitè assessor format per 6 membres, amb possibilitat de rotació o ampliació d’aquests membres en les properesedicions.
 
Com sempre al llarg del cap de setmana també hi haurà presentacions de llibres, signatures d’autors i, com a fet especial, un acte amb l’editorial Edicions Cal·lígraf que celebra els seu cinquè aniversari.
 


publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat

publicitat





publicitat



publicitat



publicitat



VÍDEOS fletxa

TV3

comentaris


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.