directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 07:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

LLIBRES EN DIRECTE fletxa

publicitat


Dijous, 12 d'octubre de 2017 16:45 h

Penguin Random House manté la seva seu a Barcelona

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant carregant


Comparteix







Etiquetes
(ACN)- El gegant editorial Penguin Random House Mondadori ha comunicat que analitza "de prop" la situació política a Catalunya i que només plantejaria un trasllat de la seva seu social a Barcelona en cas que hi hagi "canvis". En aquest sentit, fonts del grup asseguren que avaluaran la situació que es pugui generar "en conseqüència" i prendran les mesures "necessàries" per defensar els interessos d'autors, treballadors i lectors. El grup editorial ha precisat també que opera en "moltes jurisdiccions i països" diferents "al servei dels autors, lectors i treballadors" i defensa que treballa conforme a les lleis i regulacions locals.
 
El grup alemany Penguin Random House Mondadori és el segon grup editorial en llengua castellana arreu del món i recentment va adquirir l’editorial Ediciones B, vinculada fins llavors al Grupo Z, editor de El Períódico, amb importantíssim problemes econòmics als seus balanços. De fet, Penguin Random House Mondadori supera al Grup Planeta en alguns sectors com el llibre infantil i juvenil.

Planeta marxa
 
Precisament aquesta setmana el consell d’administració del Grup Planeta va decidir que traslladarà el seu domicili social a Madrid.
 
El consell de Planeta va prendre aquesta decisió preventivament, davant la “inseguretat jurídica” que es pugui produir per “protegir” els interessos dels accionistes, treballadors i del projecte empresarial. Planeta afegia en un comunicat, però, que el trasllat del domicili social no comporta moviment de treballadors, ja que el grup disposa de seus operatives a diferents ciutats de l’Estat.


publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat

publicitat





publicitat



publicitat



publicitat



VÍDEOS fletxa

TV3

comentaris


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.