directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 19:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

LLIBRES EN DIRECTE fletxa

publicitat


Dimarts, 14 de novembre de 2017 08:15 h

L’escriptor Vicent Borràs guanya el 29è Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira amb 'Què saps de Vidal Palau?'

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant carregant


Comparteix







Etiquetes
El premi europeu de divulgació científica ha estat per a Xavier Duran amb L'imperi de les dades. El big data, la privacitat i la societat de futur
 
(ACN)- L'escriptor Vicent Borràs (Algemesí, 1962) ha estat el guanyador del 29è Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira, dotat amb 16.000 euros, per l'obra Què saps de Vidal Palau?, un relat que presenta "un univers variat de personatges, alguns dels quals tenen un nom propi destacat en el panorama literari del segle XX i una presència inquietant en la trama”. El guardó forma part dels Premis Literaris Ciutat d'Alzira, que inclouen distincions en diferents categories com el Premi Europeu de Divulgació Científica que enguany ha estat per a Xavier Duran (Barcelona, 1959) per L'imperi de les dades. El big data, la privacitat i la societat de futur, un text que vol evitar el desconeixement social sobre el gran volum de dades que es genera en la societat actual i com es processa aquesta informació, conscienciant tant dels avantatges com dels perills de la societat de la informació.
 
Altres premis són el 19è Premi d'Assaig Mancomunitat de la Ribera Alta, a Llum a l’Atzucac, de Ramon Ramon i el 12è Premi de Poesia Ibn Jafadja pera Josep Ballester per A la intempèrie. La guardonada amb el 12è Premi de Teatre Ciutat d’Alzira ha estat Pepa Juan, per Acompanya’m en la nit; Leandro Sagristà ha estat guanyador del 22è Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil per El misteri de la Casa Folch; Ximo Cerdà, autor d’Un mocador pirata, ha estat guardonat amb el 12 Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre, i, per últim, el segon Premi Internacional d’Àlbum Il·lustrat Enric Solbes Consorci Ribera i Valldigna ha estat declarat desert.


publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat

publicitat





publicitat



publicitat



publicitat



VÍDEOS fletxa

TV3

comentaris


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.