directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 10:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

LLIBRES EN DIRECTE fletxa

publicitat


Dijous, 15 de febrer de 2018 17:00 h

El Gremi de Llibreters de Catalunya escull Maria Carme Ferrer com a nova presidenta de l'entitat

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant carregant


Comparteix







Etiquetes
(ACN)- El Gremi de Llibreters de Catalunya ha escollit Maria Carme Ferrer com a nova presidenta de l'entitat en substitució d'Antoni Daura. Ferrer, que és gerent de la llibreria Troa Empúries de Girona, ha estat escollida per unanimitat en l'única candidatura presentada. La llibretera assumeix el càrrec amb la voluntat de "potenciar la formació del sector i construir estratègies per fomentar la lectura". Per la seva banda, Daura deixa el càrrec després de vuit anys que qualifica "de difícils per la situació econòmica però intensos i estimulants en què s’ha avançat en projectes innovadors" com l’Escola de Llibreria o Libridata.
 
La nova presidenta del Gremi ha assenyalat que la intenció de "fomentar la comunicació i el diàleg amb les administracions per a construir estratègies comunes de suport i foment lector" sobretot entre els més petits. "Hem de fer que les llibreries siguin properes, que els nens i nenes vinguin i que els professors triïn llibres adequats", ha dit.
 
Per la seva banda, Daura deixa el càrrec després de vuit anys que qualifica "de difícils per la situació econòmica però intensos i estimulants en què s’ha avançat en projectes innovadors" com l’Escola de Llibreria, la primera de l’Estat i de la qual n’han sortit llibreries noves o Libridata, eina sectorial de gestió i coneixement del mercat. La nova junta comptarà amb Paula Jarrín, de la Llibreria Al·lots, com a vicepresidenta; Marc Caparrós, de la Llibreria Cinta, com a vicepresident segon; Irene Tortós, de la Llibreria L'Altell, com a secretaria, i Carme Prims, de La Caixa d'Eines, com a tresorera.
 


publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat

publicitat





publicitat



publicitat



publicitat



VÍDEOS fletxa

TV3

comentaris


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.