directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 16:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

LLIBRES EN DIRECTE fletxa

publicitat


Dijous, 10 de maig de 2018 12:55 h

Joan Miquel Oliver publica la seva segona novel·la

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant carregant


Comparteix







Etiquetes
Alexandra Schneider und ihr Casiotonen arribarà a les llibreries el 16 de maig publicada per L’Altra Editorial
 
(Redacció). Després de 10 anys de la publicació de la seva primera i última novel·la, El misteri de l'amor, Joan Miquel Oliver, escriptor i music (conegut sobretot per la seva feina amb Antònia Font) torna al terreny de la ficció amb Alexandra Schneider und ihr Casiotonen,una novel·la que narra una invasió alienígena a Palma de Mallorca (i a tot el món) des de la quotidianitat més desmenjada, i on s'hi barregen escenes plenes d'humor, passatges de profunditat socio-política i episodis plens de despropòsits diversos. Tots els personatges són reals, i l'autor afirma amb contundència que la història està basada en fets verídics, fins al detall més petit de cada escena.
 
L’argument ens explica com els alienígenes han envaït la Terra i tothom ha desaparegut. Només Alexandra Schneider, Albert Pinya i Joan Miquel Oliver han sobreviscut a la catàstrofe.
 
L'autor mateix narra la seva experiència en una invasió extraterrestre de debò, allunyada dels tòpics cinematogràfics, sense guió i sense sentit,sense herois i sense èpica,amb petites dosis d'aventura i  humor. Els personatges d'aquesta història van per feina i no es compliquen gaire l'existència per trobar la solució a un episodi de les seves vides que més aviat els molesta, i s'enfronten desmenjadament a la tasca que els ha caigut al damunt: salvar el món.
 


publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat

publicitat





publicitat



publicitat



publicitat



VÍDEOS fletxa

TV3

comentaris


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.