directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 14:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

LLIBRES EN DIRECTE fletxa

publicitat


Divendres, 11 de maig de 2018 17:55 h

La Fira Literal, torna aquest cap de setmana, centrada en el Maig del 68

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant carregant


Comparteix







Etiquetes
La Fira d’idees i llibres radicals obre portes amb un espectacle de Leo Bassi i s’allargarà tot el cap de setmana, amb presentacions, debats i molts llibres
 
Redacció/ La quarta edició de la fira Literal ho té tot a punt per a l’obertura de portes. La primer cita serà divendres al vespre amb l’espectacle de Leo Bassi “El último bufón”que inaugurarà una fira que tindrà els llibres com a epicentre, amb més de 80 editorials que oferiran els seus catàlegs literaris.
 
La fira vol ser, en paraules dels organitzadors “un espai de trobada i mostra del mercat editorial d’esquerres, que pretén anar més enllà d’una fira de llibres polítics. Una fira on els mitjans de comunicació, els llibres i les editorials crítiques siguin les protagonistes, però que, alhora, no s’exclogui ningú”. La voluntat és “connectar els diferents projectes editorials independents i llibreries de llibre polític amb un públic lector amb inquietuds polítiques i culturals”.
 
L’eix temàtic de l’edició d’aquest any serà el 50èaniversari del maig del 68, “la revolta global que va anar des dels carrers de París a les places de Mèxic i que va trasbalsar el pensament de tota una generació i de les generacions successives”. Per aquest motiu el lema de l’edició de la fira d’aquest any és “Sota les llambordes, el llibres”, recordant el memorable lema parisenc.
 
A banda de la fira editorial s’han previst actes de tot tipus, des d’activitats per als més petits, concerts, conferències (en destaca la d’Elaine Brown, dirigent del Black Pnather Party; i Camila Cienfuegos, negociadora de les FARC) i presentacions.
 
La cita de la Fira Literal és a Barcelona, a l’antic complex fabril Fabra i Coats del barri de Sant Andreu. Podeu consultar tota la programació al web de la fira www.literalbcn.cat
 
 


publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat

publicitat





publicitat



publicitat



publicitat



VÍDEOS fletxa

TV3

comentaris


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.