directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 09:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

LLIBRES EN DIRECTE fletxa

publicitat


Dissabte, 16 de juny de 2018 12:00 h

L’ex-president nord americà Bill Cliton publica la seva primera novel·la

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant carregant


Comparteix







Etiquetes
El president ha desaparegut està escrita a quatre mans per Bill Clinton i lescriptor James Patterson
 
Redacció- Bill Clinton va ser un dels presidents dels Estats Units més mediàtics i polèmics. És autor de diverses obres, entre elles una autobiografia, i ara, aprofitant la seva fama i popularitat arreu del món, presenta la seva primera obra de ficció, que ens situa a l’interior de la Casa Blanca.
 
La història de El president ha desaparegut, ens situa en una presidència dels Estats Units que  penja d'un fil. El president, Jonathan Duncan, està a punt de ser destituït i és presa fàcil dels taurons de Washington quan, acorralat per la premsa, qüestionat per l'opinió pública i els seus propis col·laboradors, s’enfronta a l’atac més gran que els Estats Units hagin patit mai. Sense ningú en qui confiar, el president Duncan haurà de desaparèixer per actuar a l'ombra sabent que, en fer-ho, serà considerat sospitós i traïdor. Tres dies d'infart en què l'home més buscat del planeta es veurà immers en un joc d'estratègia política sense precedents per salvar el futur de la seva nació.
 
Per a aquesta primera obra de ficció Clinton ha requerit l’ajuda de James Patterson un dels grans autors de best-sellers dels Estats Units, que ha conreat en bona part de la seves novel·les la política ficció que voreja la novel·la negra, en sentit ampli del gènere, amb obres com Els ponts de Londres, que l’han portat a ser un assidu de les llistes dels llibres més venuts dels Estats Units.
 
Evidentment, El president ha desaparegut, que publica en català Columna Edicions, està destinada a convertir-se en un dels llibres més venuts a nivell mundial, i la subhasta dels drets portarà a la seva publicació a trenta països de manera simultània. Per al seu llançament als Estats Units han unit esforços dues editorials d’abast planetari com són Random House i Hachette.
 
La premsa nord-americana ha destacat la unió de geni narratiu de Patterson i els secrets i funcionament de les xarxes de poder de l’ex-president. I fins i tot, un dels grans noms de la novel·la negra actual com és Michael Connelly (pare del detectiu Harry Bosch), ha dei que “aquesta és una novel·la tan instructiva com entretinguda”.
 


publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
20 de juny de 2018, 19.17 h

A la crònica no hi queda del tot clar que en Clinton i en Patterson van escriure el llibre en anglès.
Per tant, si es pot llegir en llengua catalana és que algú l'ha traduït. Vés a saber qui, perquè els mitjans no ens ho diran pas. Deu ser un secret.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat

publicitat





publicitat



publicitat



publicitat



VÍDEOS fletxa

TV3

comentaris


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.