visitar la pàgina normal


14-6-2018

Portades: Sánchez ''fulmina'' Huerta per salvar la imatge del nou govern, segons La Razón

imatgeRedacció | Unanimitat a les portades de la premsa d'aquest dijous en destacar la dimissió del ministre Màxim Huerta per haver defraudat Hisenda. El fins ahir responsable de Cultura i Esports s'ha convertit en el ministre més breu de la història de la democràcia a l'Estat.
La Razón destaca que "Sánchez fulmina a Huerta para salvar la imagen de su Gobierno" i en la mateixa línia, l'ABC assenyala que "Sánchez fulmina al ministro de Cultura por defraudar a Hacienda" convertint-se en el ministre més breu de la democràcia a l'Estat. Tanmateix, el rotatiu recull que Huerta es presenta com la "víctima de la ''llopada'' que vol dinamitar el projecte de Sánchez".

Per la seva banda, El Periódico titula "Sánchez fa fora Huerta per defraudar el fisc" mentre La Vanguardia destaca "Sánchez deixa caure el ministre Huerta per l'escàndol fiscal". I recullen que José Guirao, exdirector del Reina Sofia, serà el nou responsable de Cultura i Esports. 
El País també recull que "El ministro de Cultura cae por defraudar a Hacienda" mentre que El Mundo fa un joc de paraules amb el nom de Huera i titula: "Màxim, ministro mínimo".© directe.cat
some rights reserved