directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 09:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Quatre detinguts per robar a turistes simulant ser policies a Blanes

Atracaven turistes d'edat avançada i actuaven en grups de quatre

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Blanes (Selva) quatre persones per fer-se passar per policies per registrar les bosses dels turistes i robar-los diners i targetes de crèdit, segons ha informat la policia catalana. Els detinguts, de nacionalitat romanesa, escollien gairebé sempre com a víctimes parelles de turistes d'avançada edat que passejaven per zones solitàries del centre i els abordaven assegurant ser policies i fingint que buscaven droga per registrar-los les bosses.
lloret de mar platja peus
Atracaven turistes a la Costa Brava

Comparteix
   


Etiquetes
En la majoria dels casos, dos dels detinguts es feien passar per policies i un altre simulava ser un turista perdut que s'acostava amb un mapa per demanar ajuda just abans d'aproximar-se els supòsits policies. Un cop havien aconseguit el robatori, els tres còmplices es dirigien a un cotxe pròxim on esperava el quart membre de la banda i fugien del lloc.

Després de recopilar informació sobre la seva descripció física, els Mossos d'Esquadra els van detenir el passat 18 de maig quan acabaven de robar a una parella britànica i anaven en cotxe a l'estació d'autobusos de Lloret de Mar (Selva).

Quan van veure que la patrulla s'aproximava, el copilot va presentar per la finestra un objecte que va resultar ser la placa policial falsa amb la qual s'identificaven davant de les seves víctimes. A l'interior del vehicle, que havia estat robat, van trobar també una cartera de plàstic on portaven la credencial i diversos bitllets en lliures esterlines, suposadament procedents de l'últim robatori.

Els detinguts, Laurentiu S., de 30 anys i veí de Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental), Florian M., de 46 anys i veí de Barcelona, Nicolae S., de 51, i Valentin Marius B., de 23 anys, aquests dos últims amb domicili desconegut, van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Blanes, que va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.