directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 19:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Tecnologia doble fletxa

El web de Polònia serà interactiu

Una càmera espia, entre altres coses, les novetats que oferira el portal del programa d'humor de TV3

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Polònia ha resultat ser un dels èxits televisius de TV3. El programa no només té molts espectadors "convencionals" sinó que cada cop més destaca en els portals d'intercanvi de vídeos com Youtube. Ara, doncs, des del propi portal del programa d'entreteniment, s'oferiran un conjunt de novetats i opcions interactives que faran que els usuaris s'ho passin d'allò més bé gaudint dels seus gags preferits.
polonia toni soler humor tv3 programes politica satira
L'equip del Polònia dirigit per Toni Soler

Comparteix
   


Etiquetes
Un dels èxits de TV3 és Polònia. Des que Buenafuente marxà de TV3, la cadena ha patit un buit en els programes d'humor que encara avui es deixa notar. Però l'equip de Toni Soler sembla que està salvant la situació. Polònia, un dels programes amb més audiència a TV3 (que fracassà davant el públic espanyol a A3 amb Mire uested), ara vol ser més ambiciós i aposta per Internet. De fet, Polònia és un dels espais més vistos en català al Youtube, on alguns gags arriben ja a les 8.000 descàrregues. Polònia també té rècord en baixades al 3alacarta.

Així, doncs, el plató on es grava Polònia ha estat l'escenari on s'han presentat les noves eines interactives (a través d'Internet i de telèfon mòbil) que faran que aquest espai d'humor s'apropi encara més als teleespectadors. A més, els assistents han pogut endinsar-se en les interioritats del programa visitant els decorats i veient alguns dels personatges en el plató mentre filmaven un gag. Han assistit a la presentació Carme Basté, subdirectora de TVC i directora de programes; Toni Soler, director i presentador de Polònia; Marc Mateu, responsable de programes d’entreteniment de TVC, i Ferran Clavell, responsable de continguts interactius.

El showman Toni Soler ha afirmat que "si el públic ens consulta al Youtube, per què no facilitem que ho faci en la nostra pròpia web?”. El director del programa d'humor ha avançat algunes de les sorpreses que es podran trobar a la web de Polònia: enquestes, blocs, vídeos, jocs, l’equip del programa, contactes i la càmera espia. “Els gags més vistos ens donen una idea de les preferències dels nostres espectadors”, ha dit Soler. A més, gràcies al patrocinador del programa, Estrella Damm, tots els programes de Polònia es poden veure de forma gratuïta. I és que una de les novetats més importants és que es podrà descarregar un gag al mòbil un dia abans de la seva estrena en televisió.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.