directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 12:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Trias també proposarà reformar la Diagonal si és alcalde de Barcelona

Aposta per ampliar les voreres i 'pacificar el trànsit' entre Francesc Macià i Passeig de Gràcia · Denuncia manca de coordinació entre Mossos i Urbana

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El candidat a l'alcaldia de Barcelona, Xavier Trias, recuperarà la idea de reformar l'avinguda Diagonal incloent-hi una proposta dins el seu programa electoral pels comicis municipals del maig. A Trias no li fa por plantejar una remodelació malgrat el fracàs de la consulta impulsada per l'alcalde Jordi Hereu i per això, en una entrevista a l'ACN, assegura que ja té a punt un pla de 'millora' per a l'avinguda. El convergent també ha criticat la política de seguretat del govern local i ha reclamat més coordinació entre els Mossos i la Guàrdia Urbana que, segons diu, ara 'rivalitzen' massa. Trias, a més, ha demanat a Artur Mas 'seure a parlar' de poder prohibir la prostitució.
xavier trias, consulta, barcelona, ciu
Comparteix
   

Xavier Trias ha fet un repàs a l'actualitat municipal i ha esbossat alguns detalls del seu programa en una entrevista concedida a l'ACN. El líder de CiU ha explicat que no farà marxa enrere i, tal com va dir abans que se celebrés la fracassada consulta de la Diagonal, recuperarà la idea de la reforma de l'avinguda amb una proposta pròpia.

Trias afirma que no té por d'afrontar la qüestió tot i el rebuig que ha ocasionat entre la ciutadania, i creu que la Diagonal 'necessita una millora' que els barcelonins podran entendre més que la 'barbaritat' que presentava el govern de Jordi Hereu. L'alcaldable convergent creu que 'no serà la prioritat' per la ciutat, però considera 'important' el projecte.

La seva proposta passa per no connectar el tramvia per la Diagonal i per 'buscar altres alternatives' per relligar els dos trams. Trias creu també que a l'avinguda se li han de 'buscar solucions per ampliar les voreres, separar les bicicletes dels vianants i fer el tràfic més amable', i en aquest sentit aposta per fer un assaig en un primer tram. Hem de començar fent una prova entre Francesc Macià i Passeig de Gràcia d'amplitud de voreres i pacificació del trànsit però sense impedir el trànsit, que era el que intentava l'alcalde i era una barbaritat. Es va ficar en un gran embolic', explica Trias, mentre reconeix que es presentarà a les eleccions 'explicant el posicionament' de CiU sobre la Diagonal.

Mossos i Urbana no van alhora
El líder municipal de CiU ha criticat també a l'entrevista la manca de coordinació que, segons ell, existeix entre la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra. 'No és veritat que hi hagi una bona col·laboració; hi ha una certa competència entre uns i altres, i hem de ser capaços de definir bé què fan uns i què fan els altres per no fer-se la competència', ha reclamat, alhora que qualifica la situació de 'desastre' per no poder existir una coordinació que considera molt necessària.

Monument gai a Sagrada Família
Trias també s'ha referit a la darrera polèmica que afecta el govern municipal. El líder de CiU s'ha posicionat favorablement a la creació d'un monument als homosexuals represaliats per la dictadura, però veu 'absolutament ridícul voler posar-lo a la Sagrada Família'. 'Jo el col·locaria a qualsevol lloc menys a aquest', ha explicat Trias. I és que per ell, el govern 's'ha equivocat, ha fet un mal invent pel col·lectiu que demanava el monument, perquè acaba creant una polèmica que ells no volien'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
JORDIBCN fletxa BARCELONA
5 de gener de 2011, 16.15 h

'Jo el col·locaria a qualsevol lloc menys a aquest' perquè sr. Trias per quedat bé amb l´esglèsia que no estima als seus fills? de totes maneres ells el prefereixen al Parc de la Ciutadella..


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.