directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 05:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La Generalitat i el PP valencià s'afegeixen la defensa del corredor mediterrani

La formació anuncia que estarà present a l'acte de presentació del manifest de Ferrmed aquest dimecres a Brussel·les

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El portaveu del PP valencià i conseller de Solidaritat i Ciutadania, Rafael Blasco, ha confirmat que els populars estaran presents a l'acte organitzat per Ferrmed aquest dimecres a Brussel·les en defensa del corredor mediterrani. Blasco ha comunicat a través d'una nota de premsa que el PP estarà representat pel seu president, Francisco Camps, i per alguns diputats populars a les Corts Valencianes. El portaveu ha considerat 'fonamental' per al desenvolupament i creixement del País Valencià aquesta infraestructura i ha indicat que és 'una necessitat que s'ha de fer realitat en el menor temps possible i amb el compromís de totes les administracions i principalment del govern de l'Estat'.

Comparteix
   


Etiquetes
El PP valencià s'afegirà a l'acte de presentació del manifest de Ferrmed aquest dimecres a Brussel·les en defensa del l'eix mediterrani. Els populars han enviat un comunicat en el qual confirmen la presència del president Francisco Camps i de representants del grup parlamentari del PP a les Corts Valencianes.

El portaveu popular al parlament valencià i conseller de Solidaritat i Ciutadania, Rafael Blasco, ha considerat 'fonamental' per al desenvolupament comercial i creixement del País Valencià aquesta infraestructura. Blasco ha confiat que en aquesta cimera es pugui impulsar la construcció del corredor i que la presència de diputats del PP 'és un pas més amb el qual aquest grup parlamentari reitera la seva reivindicació del corredor mediterrani', tal i com ha fet amb tres proposicions no de llei i dos preguntes al president Camps en la sessió de control, ha afegit.

El síndic del PP valencià ha indicat que l'eix mediterrani 'és una necessitat que s'ha de convertir en realitat en el menor temps possible i per això és necessari el compromís de totes les administracions i també del govern de l'Estat'.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
portell fletxa Argentona
16 de gener de 2011, 14.07 h

Espanya es posa d'esquena al corredor Mediterrani.., i tan sols defensa l'ample de via parcialment.
Valencia., Murcia i Andalucia., que no s'adormin si pretenen que les seves, regions i empreses disposin un corredor agil, comunicat i conectat com cal am Europa.
Aixó ni PP., ni PSOE, ni el Rey, ni el Tribunal Constitucional, ni el gobern esta per donarlis facilitats.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
portell fletxa Argentona
11 de gener de 2011, 16.51 h

Corredor Mediterrani es rendible economicament en el moment actual Ferrmed a Europa integra un loby de 150 socis empresarials. Ample de via Europeu conectat des Sant Ptersburg, Helsinki, Estocolm Malmö, Copenhague, Hamburg, Berlin, Hannover, Metz, Berna, Ginebra, Milan, Genova, Toulouse, Marsella Perpiñan, Montpelier, Figueres i ara Barcelona.., del gobern d'espanya no vol que Catalunya tingui la porta i la clau de participar en l'economia europea.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.