directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 11:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Duran i Lleida liderarà el front català a les comissions Estat-Generalitat

S'ha demanat a les conselleries que comuniquin els afers prioritaris que cal exigir a Madrid

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, ha estat nomenat aquest dimarts president de la part catalana de quatre comissions Estat- Generalitat. Ho ha fet públic el portaveu del Govern, Francesc Homs, en la roda de premsa posterior al Consell Executiu. Ell mateix ha destacat que amb aquest nomenament s'incorpora 'una persona amb caràcter destacat pel seu coneixement de la realitat política espanyola que aportarà valor als processos de negociació'. Així mateix, ha informat que el líder democristià assistirà en la reunió de la setmana que ve, el punt central de la qual serà debatre fer un 'repàs exhaustiu' dels assumptes pendents que hi ha amb l'Estat espanyol i per la qual s'ha demanat a tots els consellers que estableixin les prioritats de cada departament relacionades amb Madrid.
duran i lleida
Comparteix
   


Etiquetes
Duran Lleida serà el president de la part catalana de les comissions Bilateral Generalitat-Estat, la Mixta de Transferències Estat-Generalitat, la Bilateral d'Infraestructures i la Mixta d'Afers Econòmics i Fiscals Estat-Generalitat.

El democristià assistirà a la reunió de Govern de dimarts que ve, el punt central de la qual serà fer un 'repàs exhaustiu' i estudiar 'com enfocar i prioritzar' els assumptes pendents que hi ha amb l'estat espanyol. Homs ha dit que Duran i Lleida assistirà 'assíduament' en aquestes reunions, 'cada cop que es requereixi segons el càrrec que té'.

El portaveu del Govern també ha fet públic que, amb vista al Consell Executiu de la setmana que ve, el president de la Generalitat, Artur Mas, ha demanat als consellers que estableixin les prioritats de cada departament dels assumptes que tenen a veure amb Madrid.

Departament de Presidència

En la roda de premsa d'aquest dimarts també s'han confirmat els delegats territorials del nou Govern del Departament de Presidència.: Salvador Jorba i Nadal, delegat territorial del Govern a Barcelona; Eudald Casadesús i Barceló, delegat del Govern a Girona; Joaquim Nin i Boreda, delegat territorial del Govern a Tarragona; Xavier Pallarès i Povill, delegat territorial del Govern a les Terres de l'Ebre; Jordi Moltó i Biarnés, delegat territorial a la Catalunya Central; Ramon Farré i Roure, delegat territorial del Govern a Lleida; Albert Alins i Abad, delegat territorial del Govern a l'Alt Pirineu i Aran i Jordi Casas i Bedós, delegat territorial del Govern a Madrid.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
portell fletxa Argentona
12 de gener de 2011, 18.52 h

Si no ha cambiat, primer arrambara am els traspasos de subvencions per ensenyament, que una materia propera a Unió.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Jordi fletxa Barcelona
11 de gener de 2011, 21.13 h

AIXÒ ÉS UNA VERGONYA !!!!!! Que una persona que no està al govern negocii en el seu nom, és patetic.

CIU confona País-govern amb el partit.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
portell fletxa Argentona
11 de gener de 2011, 19.12 h

Aquesta branca del Govern., es un cau que practica les politiques del "Peix al cobe" i una filosofia propia de Unió democratica, anticuada, interesada que no es fiable per Catalunya.., si convenient per espanya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.