directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 01:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La lluita pel poder a Ciutadans

El partit, immers en una situació molt crítica, afronta el seu segon congrés

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Fa un any es va fer el congrés fundacional d'aquest partit. Aquesta vegada, l'assemblea del partit de C's, que es farà el pròxim 30 de juny, davant de tantes divergències sembla que la direcció actuarà a toc de xiulet adoptant diverses mesures disciplinàries. Són tres les forces que volen aconseguir la direcció del partit bilingüe. Albert Rivera, Antonio Robles i el sector liberal.
albert rivera pallasso ciutadans c's partido de la ciudadania
Albert Rivera ha vist com des de les autòmiques el seu lideratge ha perdut prestigi

Comparteix
   


Etiquetes
Ciutadans (C's) està profundament dividit. A més, no està dividit en dues posicions sinó en tres. Així serà com afrontarà el seu segon congrés, amb tres forces que lluitaran per fer-se amb la presidència del Partido de la Ciudadanía.

Així doncs, l'assemblea del pròxim 30 de juny no serà una declaració de noves propostes i estratègies per al futur, sinó que serà una escabetxina per tal que els tres sectors que s'enfronten puguin obtenir el poder. I quines són aquestes forces? 

A un cantó del ring, ens trobem un debilitat i jovenívol líder. El seu tors nu li serví per recaptar vots però ara, un cop s'ha trobat amb responsabilitats i ha hagut de prendre decisions, no se n'ha acabat de sortir. És més, els seus companys intel·lectuals no aproven gaire bé les seves accions. Fets com el fracàs d'Esperanza García, persona de confiança de l'Albert, que no ha obtingut representació a l'Ajuntament de Barcelona o la desfeta de C's a la població on va aconseguir treure més vots a les autonòmiques, Cerdanyola, després que el nadador de Granollers col·loqués Maria Valle i fes fora l'antiga direcció de C's amb el consegüent caos que es produí i que directe!cat us va detallar.

Recolzant-se a les flexibles cordes que rodegen el ring, veiem el secretari general de la formació, Antonio Robles. Robles va ser promotor del partit Iniciativa No Nacionalista, que finalment es va integrar a Ciutadans. Ell i l'exsocialista Miguel Salmerón voldrien situar el partit explícitament al centreesquerra i competir per l'espai del PSC.

Assegut al tamboret, un tercer rival i el sector seria el "liberal", on s'agrupen bona part dels intel·lectuals que donen suport a Ciutadans, per exemple el dramaturg Albert Boadella.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.