directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 22:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L'oposició barcelonina s'acarnissa amb 'l'espectacle' del PSC

CiU: 'Fins ara sabíem que els socialistes no tenien projecte, ara sabem que tampoc tenen candidat' · PPC: '

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La irrupció de Montserrat Tura per disputar la candidatura socialista a Jordi Hereu ha estat rebuda amb una eufòria difícil de dissimular per part dels principals rivals polítics a l'Ajuntament de Barcelona. Des de CiU, el portaveu Joaquim Forn s'ha acarnissat contra el PSC, en assegurar que 'Barcelona no es mereix l'espectacle' que estan protagonitzant els socialistes. 'Fins ara sabíem que els socialistes no tenien projecte per Barcelona, ara sabem que tampoc tenen candidat', ha reblat. Des del PPC, Alberto Fernández Díaz ha opinat que 'l'única cosa que fan aquestes primàries és confirmar que la gestió d'Hereu ha estat nefasta', i ha advertit que tant Tura com Hereu són 'dues cares de la mateixa moneda'.
Xavier Trias, Artur Mas, CiU
Comparteix
   


Etiquetes
Joaquim Forn ha explicat que 'després de 32 anys de govern continuat a la capital el problema dels socialistes ja no és de persones sinó per la degradació d'un projecte esgotat del tot', i espera que 'pel bé de la ciutat el PSC s'aclareixi de pressa'.

El portaveu de CiU ha avisat que la batalla interna entre els socialistes per a la candidatura a l'alcaldia de Barcelona 'és conseqüència de la degradació d'un projecte que s'ha quedat sense discurs i ha destacat que aquest debat perjudica la ciutat'.

Pel PPC la irrupció de Tura 'confirma la greu crisi interna del PSC'

Per la seva banda, Alberto Fernández Díaz, president del grup municipal del PP a l'Ajuntament de Barcelona, també ha reaccionat després de saber-se que l'exconsellera Montserrat Tura es presentarà a unes primàries en el PSC per disputar-li la candidatura a Hereu. El líder popular creu que 'l'anunci de Tura confirma la greu crisi interna del PSC'. Segons Fernández Díaz, 'el primer és Barcelona i l'últim són les primàries del PSC, i l'única cosa que fan aquestes primàries és confirmar que la gestió d'Hereu ha estat nefasta i que l'actual alcalde és només la punta de l'iceberg del cansament del govern socialista'.

El president popular considera que 'Hereu i Tura són dues cares de la mateixa moneda i representants d'un projecte esgotat i fracassat'. En aquest sentit, destaca que 'el problema del PSC no és de candidats, sinó d'un govern municipal al que se li ha escapat Barcelona de les mans'. Finalment, Alberto Fernández ha assegurat que 'el final d'etapa del PSC és ja una realitat al marge de qui sigui el seu candidat en les eleccions municipals de maig'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.