directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 11:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Trias no canviarà d'estratègia en funció del candidat del PSC perquè 'no és un problema de persones'

Acusa els socialistes de creure que l'Ajuntament de Barcelona és seu

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El candidat de CiU a l'alcaldia de Barcelona, Xavier Trias, ha assegurat aquest diumenge que no pensa canviar d'estratègia en funció de qui sigui el candidat del PSC, Jordi Hereu o Montserrat Tura. Trias ha remarcat que no és un problema de persones, i ha acusat els socialistes catalans de creure que l'Ajuntament de la capital catalana és seu. 'El diàleg, el pacte i la mà estesa són bàsics. La seriositat és un principi bàsic de qualsevol govern i també generar il·lusió. Avui dia, l'Ajuntament i el PSC no generen cap d'aquestes possibilitats', ha constatat en declaracions als mitjans abans de participar en la festa dels Tres Tombs de Sant Andreu.

Comparteix
   


Etiquetes
'S'equivoquen si ho plantegen com un problema de persones', ha remarcat Trias referint-se a les primàries del PSC per escollir el seu candidat a Barcelona. El problema, ha continuat, 'és que porten 32 anys manant els mateixos, i estan convençuts que l'Ajuntament és seu'. Al seu parer, 'això porta a situacions límit al final d'una etapa' com la que s'està vivint ara amb les primàries del PSC, que està en una situació de 'confusió extraordinària'. Trias ha apuntat que hi ha gent que creu que això revitalitzarà els socialistes catalans, però ha afegit que ell s'ho mira tot plegat 'amb un cert somriure' perquè creu que no és així.

En aquest sentit, ha deixat clar que la seva estratègia no variarà en funció de qui sigui el candidat del PSC, perquè no ha canviat tampoc en els últims vuit anys. 'El diàleg, el pacte i la mà estesa són bàsics. La seriositat és un principi bàsic de qualsevol govern i també generar il·lusió. Avui dia, l'Ajuntament i el PSC no generen cap d'aquestes possibilitats', ha assenyalat. El que cal, segons ell, és 'fer força, anar units, anar de la mà i ser capaços de tenir les idees clares, que és el que no hi ha en aquests moments'.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.