directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 21:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Cultura21.cat, un nou diari digital dedicat a la cultura

El lema és "La cultura catalana, per dins"

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Avui, 31 de maig es posa en marxa Cultura21.cat, un portal que neix amb el compromís d’oferir als seus lectors continguts informatius sobre la indústria i les polítiques culturals del país. Amb el lema “La cultura catalana, per dins”, un equip de set persones hi treballa per convertir-lo en referent del sector. Els lectors als quals s’adreça Cultura21.cat inclouen professionals de la cultura (creadors, promotors, gestors, productors...) i també un públic no professional però interessat a conèixer a fons com s’articula la cultura del país a través del seu teixit social, polític i empresarial.
cultura21.cat diari digital cultura catalana
Avui s'estrena el portal Cultura21.cat

Comparteix
   


Etiquetes
El diari digital Cultura21.cat consta d’una secció central de notícies d’elaboració pròpia amb actualitzacions permanents, articles d’opinió, reportatges, entrevistes i una secció de participació. Col·laboren amb el mitjà escriptors com Pere Gimferrer, Lluís-Anton Baulenas i Ignasi Riera, acadèmics com Enric Bou i Pepa Novell, directors teatrals com Julio Álvarez i Damià Barbany, creadors d’opinió com Patrícia Gabancho, músics com Mazoni, editors com Eugènia Broggi i Jordi Fernando, periodistes com Jordi Cervera i productors musicals com Joan Carles Doval, entre d’altres.

La interactivitat és una de les característiques de Cultura21.cat i, a tal efecte, ha desenvolupat una plataforma de blogs que posa al servei dels internautes perquè, sense cap cost, puguin tenir el seu quadern de bitàcola sota el paraigua de la web.

Tot i que la majoria de continguts versen sobre la indústria i la política cultural, Cultura21.cat inclou també una secció d’aparador, en col·laboració amb la revista Benzina, a través de la qual es mostren novetats literàries, cinematogràfiques, musicals, teatrals i artístiques. Tots els continguts de la web són d’accés lliure.

Per complementar l’oferta informativa de Cultura21.cat, l’editora publica també, amb caràcter semestral, una revista en paper de 132 pàgines amb la qual es dóna cobertura a continguts en profunditat. La revista es nodreix d’articles exclusius, no apareguts al portal. El seu àmbit de distribució inclou el conjunt dels territoris de parla catalana.

Impulsat pel Grup Comunicació21, Cultura21.cat s’integra en el conjunt de mitjans del grup que, des de l’any 2000, cobreixen buits existents en l’àmbit periodístic del país. Les tres línies de referència de Comunicació21 són: els periòdics gratuïts Línia (amb edicions al Vallès i a Barcelona), la revista Benzina i el portal d’anàlisi de mitjans Comunicació21. En aquest sentit, *Cultura21.cat es beneficia de diverses sinergies que li presten els altres mitjans del grup editor.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.