directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 16:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Zaragoza admet que la direcció del PSC 'no ha fet res' per evitar les primàries a Barcelona

Nega que Montilla o la cúpula del partit hagin demanat a Hereu que plegui

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El secretari d'Organització del PSC, José Zaragoza, ha admès que des de la direcció del partit ningú ha intentat evitar que hi haguessin primàries a la federació de Barcelona, per tal que l'alcalde Jordi Hereu i l'exconsellera Montserrat Tura es disputin el cap de llista socialista a les properes municipals. Zaragoza assegura que la cúpula ha preferit 'respectar' una decisió personal que, segons ha dit, 'algú ja tenia presa' i haver intervingut no hauria impedit el procés d'eleccions internes. Zaragoza creu que si la direcció nacional del PSC s'hagués posat enmig, s'haguessin provocat 'errors i confusions'.

Comparteix
   


Etiquetes
En una entrevista a Ràdio Barcelona-Cadena SER, Zaragoza ha reconegut que la direcció dels socialistes catalans no van voler impedir el procés de primàries que ara afecta a la federació de Barcelona. 'El que no ha fet la direcció és evitar les primàries, no s'ha pronunciat ni a favor ni en contra públicament', ha explicat el secretari d'Organització. Segons Zaragoza, voler controlar el procés no hauria tingut sentit, donat que 'si algú té la decisió presa, ho portarà endavant', i des del PSC ja coneixen per anteriors processos que 'intentar intervenir només provoca confusions i errors'.

Zaragoza ha negat, també, que el primer secretari del PSC, José Montilla, o la cúpula hagin demanat a l'alcalde que deixi el càrrec en cap moment. 'La direcció no ha fet res, que jo sàpiga', ha dit. Per últim, el socialista ha volgut treure ferro a la situació del PSC de Barcelona i ha explicat que 'la grandesa de les primàries' roman en que 'en lloc de decidir el candidat un grup reduït, són milers de persones' les que el decideixen. 'Els que tenim responsabilitats de direcció, el que hem de fer és respectar la veu dels militants i simpatitzants', ha dit.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Kangaroo fletxa Barcelona
19 de gener de 2011, 10.18 h

Això que diu el secretari d'organització del PSC no és veritat. Montilla li ha demanat que plegui a Hereu, això ho saben tots els militants del PSC. Si us plau deixi de manipular-nos més.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.