directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 15:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Nadal demana a Mas que aclareixi la marxa enrere del Consorci en les imputacions de CDC en el cas Millet

Demana al president que els 'tranquil·litzi' desmentint-ho però Mas no respon · ICV també demana explicacions

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, ha preguntat aquest dimecres al president de la Generalitat, Artur Mas, sobre la marxa enrere Consorci del Palau de la Música en la seva pretensió de demanar la imputació de diverses persones vinculades a CDC, una decisió que estaria vinculada a l'arribada de CiU al Govern de la Generalitat. Nadal ha preguntat a Mas si aquesta és una de les 'decisions doloroses' que ha començat a prendre el Govern i li ha demanat que els 'tranquil·litzi' respecte a aquesta informació i ho desmenteixi, però Mas no ha respost. Des d'ICV Dolors Camats també ha exigit conèixer si 'els serveis jurídics de Presidència han rebut alguna instrucció'.

Comparteix
   


Etiquetes
'Li demano que em digui que entre aquestes decisions doloroses no n'hi ha cap que tingui res a veure amb això, un suposat informe del gabinet jurídic que recomana que el Consorci del Palau es desviï de l'actuació de la fiscalia i no imputi a determinats càrrecs vinculats al seu partit', ha dit Nadal. El cap de l'oposició ha dit 'no voler pensar' que aquesta petició 'vingui ni d'aquest Govern ni de cap conselleria d'aquest Govern'. En aquest sentit, li ha demanat que els 'tranquil·litzi respecte a això' i que la 'desmenteixi'. Si és així, ha afegit, 'li asseguro que no empastifaré ni remenaré aquesta història'.

El president del grup parlamentari del PSC ha fet aquesta petició en la seva rèplica en el debat al Parlament sobre l'estructura del Govern. Després que hagin intervingut tots els portaveus dels grups de l'oposició, Mas ja no ha tornat a prendre la paraula i no ha respost a la petició de Nadal.

ICV també demana explicacions

Per la seva banda, des d'ICV-EUiA la portaveu al Parlament, Dolors Camats, ha demanat al Govern de la Generalitat i al seu president, Artur Mas, que donin explicacions sobre el canvi de posició del Consorci del Palau. 'Volem saber si els serveis jurídics del Departament de Presidència han rebut alguna instrucció del nou Govern que hagi fet canviar la seva posició respecte les imputacions a persones concretes en el cas del Palau de la Música', ha demanat Camats en la pregunta que ha fet al Govern aquesta tarda, segons ha informat ICV-EUiA en una nota de premsa adreçada als mitjans de comunicació.

Així mateix, Camats no ha descartat presentar alguna iniciativa per demanar explicacions del Govern en seu parlamentària.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
20 de gener de 2011, 17.30 h

#4 Té Vostè tota la raó del món, és teatre, però la realitat persisteix, perquè els fets hi són. Volen ocultar de la manera que sigui la deixalleria d'escombraries que hi ha al darrere de tot això.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
20 de gener de 2011, 17.27 h

#1 És veritat, recordo el debat el qual va semblar que acabaria amb una lluita amb espases. El més trist, és que a posteriori, en Maragall, potser per no tenir encara proves fefaents, va haver encara de demanar perdó. És patètic. Com s'enten que un partit que traeix els col·legues que van parir l'estatut, anant-se'n a madrit a pactar amb el pirata d'en sapatero, només per què els donés la generalitat i al damunt treu quasi una majoria absoluta ???. Un partit que està i va contra el b... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
20 de gener de 2011, 12.20 h

En Quim NADAL, com tot el PSC fan teatre. Teatre amb 2 actes. Teatre pactat entre els dos actors principals de CDC i PSC. El TELÓ ja es abaixat i la platea i el galliner ja s'han quedat a les fosques. La obra representada ja fa anys que la coneixem i no per això no deixa mai de tornar-se a representar amb diferents actors però la mateixa obra. Tot plegat TEATRE només es TEATRE i del DOLENT del molt DOLENT. Teatre SOCIOCONVERGENT de la corrupció a la nació Catalana.

Mentre tant a Cataluny... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Jaume fletxa Granollers
20 de gener de 2011, 11.55 h

Això és sens dubte la cosa més important de què es pot parlar al Parlament aquests dies. Et felicito, fill!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Ramon fletxa Barcelona
20 de gener de 2011, 08.05 h

si això fos un país normal els lladres ja serien a la presó.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
JORDIBCN fletxa BARCELONA
19 de gener de 2011, 19.34 h

Si els "MANGUIS" fossin d´Esquerra a hores d´ara ja seriem un partit il.legalitzat , els dirigents a la presó i els militants tendriem prohibit presentar-nos a les eleccions sota cap sigla, i el POBLE CATALÀ ens tiraria pedres pel carrer. I per cert el Maragall tenia raó bé va dir 3 i era 4% , i la interpretació del Mas va ser genial fen-se l´ofes com diria el Mourinho "TEATRO , TEATRO DEL BUENO".


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.