directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 12:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Imma Monsó ens presentarà a Frankfurt

Serà l'encarregada de fer la glossa de la literatura catalana en la roda de premsa oficial

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'escriptora Imma Monsó serà l'encarregada de fer una glossa de la literatura catalana en la roda de premsa oficial, on es presentarà la cultura catalana com a convidada d'honor de la Fira del Llibre de Frankfurt 2007.
imma monso frankfurt
Comparteix
   


Etiquetes
A la roda de premsa es donarà a conèixer el programa literari de la cultura convidada i un avançament del programa general. La delegació que participarà al projecte de Frankfurt 2007 estarà formada per 132 escriptors i 689 artistes (arts plàstiques, música, teatre, dansa), convidats per l'Institut Ramon Llull, als quals s'afegiran els autors convidats per les seves editorials.

Presidiran la roda de premsa Juergen Boss, director de la Frankfurt Buchmesse, i Josep Bargalló, director de l'Institut Ramon Llull. Hi prendran part també Antoni Comas, president del Gremi d'Editors de Catalunya; Lluís Pagès, president de l'Associació d'Editors en Llengua Catalana; i la comissària de Frankfurt 2007, Anna Soler-Pont.

Prèviament, en la presentació de la cultura catalana com a convidada d'honor a Frankfurt 2007 ja s'han realitzat altres dues rodes de premsa. La primera, l'octubre de l'any passat, a la mateixa Fira, amb la intervenció de l'escriptor balear Biel Mesquida; i la segona, el passat mes de març, en el marc de la Fira de Leipzig, amb la participació del valencià Gustau Muñoz, assagista i editor.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Josu fletxa Catalunya nació
1 de juny de 2007, 16.14 h

Espero amb candeletes poder veure com la cultura catalana és representada per esriptors en llengua catalana i no fem el ridícul estrepitós de dur-hi gent que escriu en frnacés, Hebreu o castellà. Això seria com presentar una vaca a la festa del xai.

Puc discutir amb qui vulgui, en qualsevol lloc i quan vulgui sobre aquest tema. Ara bé, quan li tregui les raons una per una voldré que demani perdó.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.