directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 12:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

La Generalitat haurà de consensuar amb l'Ajuntament i el Ministeri qualsevol actuació en el cas Palau

El Consorci del Palau reitera el seu compromís per aclarir el desfalc i recuperar els diners

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Després del canvi de rumb del Consorci del Palau en la petició d'imputacions pel cas Palau, el Consorci s'ha reunit i ha determinat que a partir d'ara els serveis jurídics de la Generalitat hauran de consensuar amb els advocats de l'Orfeó, l'Ajuntament de Barcelona i del Ministeri espanyol de Cultura qualsevol actuació que facin davant del jutge del cas Palau. En la primera reunió del Consorci de l'entitat després de les eleccions a l'Orfeó i al Parlament, s'ha acordat que el Gabinet Jurídic de la Generalitat seguirà portant la defensa del Consorci, com fins ara, però abans de fer cap pas l'haurà de consultar amb els serveis jurídics de les altres dues administracions públiques i els de l'Orfeó. Fins ara, els advocats de la Generalitat actuaven en nom del Consorci però amb màxima llibertat i confiança per part de les altres institucions.
Aquest canvi en el funcionament intern de l'acusació exercida pel Consorci arriba després que la setmana passada, els advocats de la Generalitat, en nom del Consorci, es desviessin de la línia seguida fins ara, que coincidia amb la de la fiscalia, i modifiquessin l'escrit en el qual demanaven la imputació de membres de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC). Això va provocar malestar en les altres dues administracions, que aquest dimecres han demanat explicacions als representants de la Generalitat.

En un comunicat conjunt, els membres del Consorci han reiterat el seu 'compromís de contribuir al total esclariment' dels delictes comesos pels exdirigents Fèlix Millet i Jordi Montull. També aposten per aconseguir el rescabalament dels diners.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.