directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 23:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Ferran veu en les paraules de Pujol una cortina de fum per amagar 'les incapacitats de gestió de Mas'

El socialista veu una estratègia de CiU per 'centrifugar sobre Madrid els mals del segle' i espolsar-se les responsabilitats

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El diputat del PSC al Parlament de Catalunya, Joan Ferran, ha acusat aquest dimecres Jordi Pujol de voler amagar 'les incapacitats de gestió del govern' amb les seves paraules en pro de la independència. En un article al seu bloc, Ferran creu que les paraules de l'expresident de la Generalitat són una cortina de fum per tapar la por d'Artur Mas a l'hora d'afrontar la 'realitat que ha d'administrar'. Pel socialista, aquestes declaracions formen part de la estratègia de Convergència i Unió de 'centrifugar sobre Madrid els mals de segle', alhora que ha recomanat a l'executiu a vèncer la crisi i generar llocs de treball. En el text, Ferran acusa també al govern de CiU de 'posar-li molta cara' en desentendre's de la vaga de maquinistes de Rodalies argumentant que el conflicte té les arrels en uns traspassos mal fets.

Comparteix
   


Etiquetes
Joan Ferran considera que CiU té la maquinaria de comunicació molt ben greixada i totes les declaracions que fan els líders de la federació obeeixen a una estratègia perfectament pensada. Així, la disjuntiva que Jordi Pujol plantejava aquest dimarts entre independència o rendició, són considerades per Ferran com un intent d'amagar les 'incapacitats de gestió' del nou govern de la Generalitat. Les paraules de Pujol, creu Ferran, són 'una maniobra de reflexió' que segueixen el camí iniciat per Felip Puig durant la campanya electoral quan va afirmar que Catalunya es trobava en la cruïlla d''independència' o 'decadència'.

El 'viatge a Ítaca' de Pujol, apunta, està perfectament 'coordinat' amb la retòrica del govern de Mas, de qui diu que està 'aterroritzat' davant la realitat que ha de fer front. Ferran acusa també al govern de CiU d'haver entrat en una espiral de 'centrifugació de responsabilitats i excuses' i posa com a exemple les repetides declaracions dels membres del govern apuntant a la caixa buida per espolsar-se les responsabilitats.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.