directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 18:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

S'amplien les restriccions nocturnes de circulació a l'estació de Sants

S'habilita un transport alternatiu per autobús dels serveis ferroviaris afectats

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Adif, empresa pública adscrita al Ministeri de Foment, ampliarà les restriccions nocturnes de circulació a l'estació de Sants a partir d'avui dilluns 4 de juny, a causa de les obres per a la reordenació de la infraestructura d'ample ibèric i de la construcció de la línia d'alta velocitat Madrid-Barcelona-Frontera francesa en els accessos a l'estació de Barcelona Sants, segons ha informat el gestor ferroviari.
estacio de sants barcelona renfe metro tranposrt
L'estació de Sants ha tancat les andanes 6, 7 i 8 / flickr.com

Comparteix
   


Etiquetes
En concret, les obres requereixen la interrupció de la circulació ferroviària en el tram l'Hospitalet-Sants-Plaça de Catalunya,  que afectarà onze trens de les vies 1, 2, 10, 3, 4 i els trens de mitja distància Lleida-l'Hospitalet que circulen entre les 23.20 i les 05.20 hores per l'estació de Sants. Fins ara, les restriccions nocturnes de Renfe i Adif a Sants anaven de les 22.25 a les 00.10 hores.

Per garantir la mobilitat dels viatgers, Adif i Renfe han programat un pla de transport alternatiu per autobús per a tots els serveis ferroviaris afectats. Aquest pla alternatiu substituirà a partir d'avui el que s'està aplicant des del 2 d'abril com a conseqüència de l'actual fase de l'obra.

Renfe i Adif desplegaran 19 autobusos per fer el transport alternatiu per carretera establert. A més, destinaran personal complementari d'informació tant a bord dels trens afectats com a les estacions de Sants, Passeig de Gràcia, Plaça de Catalunya, Clot, Sant Andreu Comtal i l'Hospitalet de Llobregat.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.