directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 03:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Solidaritat vol una candidatura 'independentista real i no retòrica' per a Barcelona

Després del pacte d'ERC amb Reagrupament retreuen als republicans que encara no hagin respost la proposta d'una candidatura unitària encapçalada per un independent

Comentaris 33  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Un cop ERC i Reagrupament ja han anunciat que concorreran plegats a les eleccions municipals a Barcelona, Solidaritat Catalana per la Independència ja ha manifestat que es veu amb forces per presentar un projecte en solitari a la capital del país. En aquest context, Solidaritat ha retret als republicans que no hagin donat cap resposta a la proposta de presentar una llista unitària encapçalada per un independent. El partit de Joan Laporta ha valorat més extensament el pacte ERC-RCat insistint en què SI no pactarà amb partits que 'no descartin un nou pacte amb forces d'obediència espanyola' i contraposant la llista conjunta ERC-RCat a la 'candidatura independentista real i no retòrica' que per a ells seria la millor opció. En resposta a la voluntat de Portabella de crear un 'tercer espai' a Barcelona agrupant no només l'independentisme sinó també 'socialistes desencantats', el diputat Uriel Bertran ha sentenciat: 'No busquem socialistes desencantats, sinó independentistes il·lusionats'. Bertran també ha demanat al president de la Generalitat, Artur Mas, que s'ho repensi i participi a la consulta del 10-A.
El portaveu de SI ha presentat el nou web de la formació per a les eleccions municipals on tots els ciutadans podran fer, a través de la campanya Imagina, propostes per als seus municipis, que seran recollides per a confeccionar els programes municipals. El projecte es desenvolupa a través del web i de les xarxes Facebook i Twitter així com de forma presencial amb diverses jornades arreu del territori.

Solidaritat té previst presentar llistes a un centenar de poblacions catalanes i encara sospesa la possibilitat de presentar alguna candidatura al País Valencià. Bertran calcula que 'entre el 70 i el 80% de la població del Principat podrà tornar a votar SI' el proper 22 de maig.

Mas 'no ha entès' el procés de les consultes
En resposta a les declaracions d’Artur Mas en un mitjà de comunicació on afirmava que no sabia si aniria a votar a la consulta per la independència organitzada a Barcelona, Bertran ha demanat al president de la Generalitat que 'hi vagi i voti el que vulgui, el que li dicti la seva consciència o allò que cregui oportú per satisfer a aquelles persones que estan en contra de la independència'. 'No ha entès què significa el procés de consultes', ha apuntat.






Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#33
ana fletxa bcn
1 de febrer de 2011, 18.55 h


Els comentaris antiruel tenim a dir que l'Uriel mateix es posa en evidencia. I si no, llegiu aquest article http://ves.cat/arLu on ell mateix demostra que és capaç de canviar dopinions molt ràpidament..


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
1 de febrer de 2011, 18.16 h

Comentaristes antiUriel, recordeu que Esquerra el va fer fora, indirectament, quan el 13 de juliol passat, a través de l'Ernest Benach, va votar en contra de l'acceptació de la ILP per convocar una consulta popular sobre la independència.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
Carles Vilà fletxa Barcelona
1 de febrer de 2011, 18.15 h

En l'enllaç que adjunto es pot veure com l'Uriel defensava el Tripartit i el Montilla
http://ves.cat/arLu
No t'inventis excuses per dinamitar l'independentisme. La gent d'ERC i RCAT volem la unitat. Segur que la gent de SI també, però la cúpula... què voleu exactament? Divide y vencerás....


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
Pep fletxa Alt Empordà
1 de febrer de 2011, 15.35 h

Salva, el teu darrer comentari és molt trist. dona la sensació que amenaces!!! i si us plau deixa de menystenir ERC i els seus votants i mil.litants, si ERC va arrivar a 23 és perquè s'ho va currar i si ara ha baixat a 10 és perquè no s'ha entès l'aposta estrategica del partit i les disputes internes de la cúpula, i per tant perquè no han sabut creixer, cosa que la gent ha castigat.
Però al marge d'això volia dir-te algunes coses..primer que deu ser molt jove, quan parles que SC ha a... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
Pau fletxa Cardedeu
1 de febrer de 2011, 15.16 h

#19 "L'amic" Uriel ha enganyat tothom des del primer dia i els més enganyats varem ser els qui varem creure que ell era la persona més adient per encapçalar el corrent intern d'EI. I no només això, sinó que ens va deixar a tots tirats com vulgars burilles. Això no es perdona ni s'oblida tant fàcil. I a sobre, ara va de salvapàtries i la seva màxima aspiració és fotre a ERC. Per mi i per molts més, aquest paio ja no té cap tipus de credibilitat; ni és polític ni és persona i esp... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
Pau fletxa Cardedeu
1 de febrer de 2011, 15.09 h

#23 "Futur en aquesta causa?"...qui vols que s'ho cregui això? SCI = BOTIFLERS!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
Pau fletxa Cardedeu
1 de febrer de 2011, 15.07 h

#25 Exacte, després d'haver deixat un munt de merda i els calaixos buits!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
1 de febrer de 2011, 12.11 h

S'estan reeditant les mateixes discussions entre independentistes, que durant la precampanya i la campanya electoral. Ja vau veure'n els resultats. Si els independentistes que som quatre gats, ensopeguem amb la mateixa pedra, és que som uns totxos imperdonables, i que els què ens està passant, ho tenim més que merescut. Així, és impossible anar endavant, nosaltres mateixos ens cavem la fossa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
JORDIBCN fletxa BARCELONA
1 de febrer de 2011, 12.05 h

#16 Siusplau mentides NO, l´Uriel va marxar tot solet d´ERC.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Pep fletxa Alt Empordà
1 de febrer de 2011, 11.07 h

Salva em sap greu però el que fuig d'estudi a les meves observacions ets tu. A tu tot et sembla bé però no totes les coses que fa SC estan bé i si no estan bé s'ha de poguer dir, no creus? bé a vegades tu has carregat dient que ERC no ho ha fet bé, oi? dons hauries de tenir la mateixa capacitat de fer com a mínim critica vers tot allò que SC pugui estar fent malament i obrir els ulls, perquè et puc ben asegurar que SC n'està fent de l'al´çada d'un campanar.
Jaume, que si maco, que ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.