directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 10:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Els escindits del CCN presenten la Fundació Catalunya Estat

Apostarà per ajudar financerament el naixement de projectes empresarials sobiranistes

Comentaris 9  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

Malgrat els resultats electorals del 28-N, el vigor de l'independentisme a nivell social fa que continuïn naixent entitats que busquen la consecució de l'Estat propi. Precisament aquest dijous es presenta la Fundació Catalunya Estat, que vol aglutinar els empresaris independentistes per tal d'actuar com a lobby per aconseguir l'Estat propi, amb la intenció d'erigir-se en clau de 'patronal' independentista i pressionar les institucions, tal com fa el Cercle Català de Negocis (CCN). De fet bona part dels promotors d'aquesta nova entitat provenen del CCN, que ha patit lluites internes, i s'han instal·lat a la mateixa oficina de plaça Catalunya que, durant unes setmanes, va ser la seu de la patronal de Ramon Carner al centre de Barcelona, abans no se'ls fes fora del local.
Els impulsors de la Fundació Catalunya Estat -entre els quals hi ha Christian Guarro, un dels associats que va disputar la presidència a Carner en la darrera assemblea del CCN- prometen treballar com a lobby empresarial per 'ajudar' a l'assoliment de l'Estat, que consideren 'l'única manera de ser un país normal'. A més presenten l'entitat com 'l'evolució natural de les coses', en una referència implícita a l'agitat darrer semestre al Cercle Català de Negocis, que va provocar l'escissió de part de la junta de Ramon Carner que ha desembocat en aquesta nova fundació.

Com a proposta estrella, la Fundació Catalunya Estat donarà a conèixer aquest dijous el 'Fons Capital Milionari', destinat a finançar aquelles empreses independentistes que necessitin capital per a nous projectes o projectes ja engegats.

La Fundació Catalunya Estat compartirà local amb Solidaritat Catalana al centre de Barcelona, però els responsables de la nova entitat ja han volgut marcar distàncies amb la formació de Joan Laporta, i han assegurat que no són la fundació de cap partit ni se'ls podrà relacionar amb cap formació independentista.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#9
15 de març de 2011, 10.25 h

ting el llibre d CCN, al costat del llit, com abans solía fer-se amb la biblia....ES EL Q JO NO SÉ DIR !

QUAN ANIREM TOTS JUNTS X SUMAR + PUNTS ?

SALUT I INDEPENDENCIA
`@


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
- Joan - fletxa Barcelona
2 de febrer de 2011, 17.41 h

Pobre xicot aquest Christian Guarro, un titella en mans de mala gent.

Ara que ja han creat la seva cosa, la tornaran la web a la gent del CCN o seguiran ocultant les claus d'accés als legítims propietaris?


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
portell fletxa Argentona
2 de febrer de 2011, 17.29 h

El Acuerdo para el Empleo y la Protección Social Agraria (AEPSA) equivalent a l’antic Plan de Empleo Rural (PER) és una prestació de subsidi de 401,67 al mes per els treballadors agraris am residencia a Andalucía o Extremadura. Aquest subsidi dura 6 mesos per els menors de 52 anys i 10 mesos per els majors d’aquesta edat.
Per a poder-lo cobrar s’han de justificar un mínim de jornades a l’any, les peonades. Una peonada representa 7,5 hores de treball. Les peonades es justif... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Josep Sadurní fletxa Barcelona
2 de febrer de 2011, 14.54 h

Qui va errar el seu camí van ser el Ramon Carner i els seus del CCN, a l'insultar públicament a Solidaritat i trencar la transversalitat en favor de Rcat (que ara vol tornar a Erc, curiosa necessiat de poltrona).
El patriota que ha cedit de franc el local i no ha cobrat res de ningú ho té clar: vol patriotes i lluitadors que siguin honrats i lliurament ho va cedir pels escindits del CCN al veure els moviments assemblearis i rodeixats de ex-convictes portats pel Sr. Carner (jo ho vaig veure)... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Joan Mata fletxa Barcelona
2 de febrer de 2011, 14.49 h

Vol dir obert a tothom, a tots els ciutadans, al mon cultural, a la gent del carrer, als treballadors, als empresaris, als politics atota aquella gent disposada a sacrificar-se uns minims per fer quelcom pels nostres fills! Un futur millor que el que ens han deixat els actuals representants.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Jordi-80 fletxa València
2 de febrer de 2011, 14.15 h

#2 Sí, clar, ni de dretes ni d'esquerres, sinó tot el contrari, empresaris. És com dir que no són ni espanyols ni catalans, sinó de Burgos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Joan fletxa Manresa
2 de febrer de 2011, 12.01 h

Mafia pura i dura els de Solidaritat. Primer fan que el CCN hagi de marxar de la Plaça Catalunya (m'agradaria saber quants diners ha rebut el propietari del local per part dels del Sr. Laporta). Després al local si posa Solidaritat i ara hi han aquests escindits del CCN en aquest mateix local. No se fins quan la gent no s'adonarà de quina mena de personatges son aquests de Solidaritat. Sort que hi ha altres partits independentises, que sino deixo de ser-ho ara mateix. Els mafiosos no m'agrad... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
borinot fletxa Barcelona
2 de febrer de 2011, 09.55 h

Jordi80, aquestes entitats no son de dretes ni d'esquerres, només lluiten per la independència. I des de l'empresariat es una manera molt efectiva de lluitar-hi, ja que Espanya intenta fer-nos creure que l'empresariat català només vol ser espanyol.
Em sembla que és molt senzill d'entendre.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jordi-80 fletxa València
2 de febrer de 2011, 07.15 h

A la burgesia, quan es vol ficar en política, l'interessa camuflar-se i pujar-se a l'esquena de les organitzacions populars i d'esquerres. I ho fan amb l'etiqueta coenta de "transversal". Un burgés mai no picarà pedra en política. Però quan munten lobbys, fundacions, colles elitistes i semblants, fora de la política, aleshores ja no són transversals ni polles en vinagre.

Catalunya Estat finançarà també als treballadors? O només juguen al transversalisme quan els interessa?


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.