directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 08:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

Barcelona Decideix agraeix l'adhesió de 220 entitats i les considera bàsiques per la consolidació de la consulta

Creu que els col·lectius que li donen suport han estat fonamentals per engegar la iniciativa i per conscienciar la ciutadania

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Barcelona Decideix continua recavant suports per part de les entitats de la ciutat de cara a la consulta del proper 10 d'abril. La plataforma ha volgut agrair aquest dimarts els més de 220 col·lectius que s'han adherit a la iniciativa i que han estat, segons l'organització, 'fonamentals en el moment d’engegar aquesta iniciativa'. Barcelona Decideix vol reflectir també les múltiples maneres en que es concreta la col·laboració de les entitats i destaca que totes elles són importants per consolidar la iniciativa a la ciutat de Barcelona. Els organitzadors de la consulta creuen també que el suport de les associacions confirma que 'continuem anant pel bon camí i que aquesta consulta està ben arrelada a la ciutat de Barcelona'.
barcelona decideix, consulta, independència
Comparteix
   


Etiquetes
La plataforma Barcelona Decideix ja compta amb el suport de 220 entitats que, d'una manera o altra, col·laboren amb la consulta que es celebrarà el proper 10 d'abril. D'aquesta manera, l'entitat ha volgut reconèixer públicament la tasca dels nombrosos col·ectius adherits, i per aquest motiu ha penjat en el seu portal web la llista d'entitats que 'permeten que la percepció social de la iniciativa adquireixi profunditat i consistència'.

Barcelona Decideix vol deixar constància també de les múltiples vies d'ajuda que realitzen els nombrosos col·lectius. Així, la plataforma agraeix a totes les entitats que 'no només han fet difusió de la consulta entre els seus membres sinó que també els han animat a fer-se fedataris i han organitzat sessions de formació específiques. D’altres s’han compromès a cedir espais com a col·legis electorals, o bé els estan deixant durant tot el període de vot anticipat com a punts fixos de votació'.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2 Josep Maria Lluvia Mir
2 de febrer de 2011, 11.13 h

anna arque surt a moltes fotos perque ademes de esser molt maca,es una gran lluitadora per catalunya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Eva fletxa Lleida
2 de febrer de 2011, 09.14 h

la sra. Arqué, pot deixar de sortir en alguna foto, SISPLAU?? surt a totes i cadascuna de les fotos de Solidaritat i de Barcelona Decideix!! heus ací un altre "personatge"


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.