directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 14:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consulta Barcelona doble fletxa

El president de l'NV-A, Bart de Wever, serà un dels observadors internacionals del 10-A

La consulta de Barcelona ha despertat un gran interès a nivell internacional

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

L'arribada de la consulta sobre la independència a la ciutat de Barcelona ha despertat un gran interès a nivell internacional. Una bona mostra és que la comissió d'internacional de Barcelona Decideix ja va confirmant els noms de les personalitats que actuaran com a observadors internacionals el 10 d'abril a Barcelona. Entre ells, s'acaba de confirmar la presència del president del partit independentista flamenc NV-A, Bart de Wever, el guanyador de les darreres eleccions belgues. També hi serà Jan Jambon, representant flamenc a les inacabables negociacions per a la constitució del govern belga. Jambon ja va ser observador internacional durant la jornada del 25-A.
Bart de Wever, ja va animar els independentistes catalans a seguir endavant amb les consultes i la reivindicació de la independència del país en un article especial per a l'edició en paper del directe!cat amb motiu de l'Onze de Setembre.

Ara, en el moment de confirmar la seva presència a la consulta de Barcelona, Bart de Wever, assegura que 'el clam social que Catalunya ha demostrat durant el procés de la consulta sobre la independència, la seva maduresa en assumir un lideratge polític des del seu divers territori local i la magnífica organització i rigorositat amb que s'ha portat a terme aquest procés ha dotat a la Consulta d'un significat transcendent que fa impossible no voler ser-hi i viure aquesta única experiència amb els catalans i en concret barcelonins, serà per mi un plaer poder participar d'aquest procés, un exemple europeu de democràcia popular, com a observador internacional'.

Al grup de representants polítics també s'hi sumen col.lectius socials com el grup Vlaamse Volksbeweging i el col·lectiu ANZ. Steven Vergauwen, director executiu del Vlaamse Volksbeweging i Ulrich John, president d'ANZ, també han confirmat la seva participació.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Marc Sabatés i Laporta fletxa Signes França 83870
5 de febrer de 2011, 11.38 h

Anna una amiga ! ! Endavant Solidaritat Catalana //*//
Marc-Sabates.Com


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.