directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 12:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El jutge del 'cas Palma Arena' imputa l'exconseller d'Educació per l'adjudicació del Palau de l'Òpera

El magistrat José Castro l'ha citat a declarar el proper divendres, el mateix dia que haurà de comparèixer l'arquitecte Santiago Calatrava als jutjats

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Un altre exalt càrrec del govern de Jaume Matas imputat en el 'cas Palma Arena'. El jutge que instrueix aquest cas, José Castro, ha imputat l'exconseller d'Educació i Cultura, Francesc Fiol, per l'adjudicació del Palau de l'Òpera que Matas volia construir a Palma. En concret, l'ha imputat en la peça 3 de les 25 que formen el sumari d'aquest cas. La seva imputació arribar per les presumptes irregularitats que es podrien haver comès en l'adjudicació del Palau de l'Òpera a l'arquitecte Santiago Calatrava, també imputat en aquest cas. Cal apuntar que l'avantprojecte de l'Òpera va costar 1,2 MEUR a l'executiu, tot i que no es va executar per prohibició de la Junta Electoral de 2007.
jaume matas, pp, balear, palma arena
Comparteix
   


Etiquetes
Francesc Fiol, qui fins fa uns mesos era el portaveu del PP al parlament balear, ha estat imputat en el 'cas Palma Arena'. El jutge d'aquest cas sospita que Fiol podria haver participat en la contractació de l'arquitecte valencià per dissenyar el Palau de l'Òpera.

Així mateix, Castro investiga si l'adjudicació a Calatrava fou il·lícita. En aquest sentit, Fiol haurà de declarar el proper divendres, 11 de febrer, per aquesta qüestió, que forma part de la peça 3 d'aquest cas. Precisament, Fiol compareixerà als jutjats el mateix dia que ho farà també Santiago Calatrava. Aquest ha negat des d'un principi qualsevol irregularitat entorn aquest cas.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.