directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 07:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Trias vol impulsar les grans infraestructures de Barcelona davant la 'falta de lideratge' d'Hereu

S'ofereix a arribar a acords amb altres forces polítiques · Es mostra convençut que la ciutat està 'a punt de fer un canvi' després de 32 anys

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El president del grup municipal de CiU a Barcelona, Xavier Trias, ha anunciat la seva intenció de tirar endavant les grans infraestructures amb altres forces polítiques i ha fet una aposta per la col·laboració público-privada en un context de crisi. Trias ha criticat l'actual alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, per la seva 'falta de lideratge' i ha lamentat que en la Comissió d'infraestructures s'impulsés amb un 80% del consistori a favor, però en canvi que en el 90% de les propostes no hi hagi acord. 'Quan sigui alcalde, un responsable per tal que faci seguiment de l'execució dels projectes pactats en el si d'aquesta comissió. Les infraestructures són bàsiques i no es pot perdre més temps', ha afegit.
xavier trias, miquel valls, cambra de comerç de barcelona
Comparteix
   


Etiquetes
Trias ha destacat que Barcelona s'ha situat a 'la primera divisió de les ciutats del món, ho hem fet sense ser capital d'estat i gràcies a la societat civil'. 'Hem estat treballant perquè Barcelona esdevingui referent competitiva econòmica, benestar social i transparència', ha afegit.

El candidat nacionalista ha citat les infraestructures que, segons ell, han de fer de la capital catalana una referència mundial, com exemple el port, l'aeroport, el TGV, el Quart Cinturó, el metro, la Fira, el 22@, la xarxa d'hotels o el Centre de Recerca Biomèdica, entre d'altres. Ha comentat que Barcelona és 'una marca molt potent al món, ciutat atractiva i bones infraestructures' i ara s'està en un 'bon punt de partida'.

En un dinar amb empresaris a la Cambra de Comerç, Trias ha explicat els seus eixos d'actuació a quatre mesos de les eleccions municipals. Ha criticat l'alcalde de Barcelona per la 'crisi de lideratge' i ha recordat que 'està en entredit pel seu propi partit' i l'ha animat a què converteixi la lluita contra l'atur en una 'prioritat' i una 'obsessió' després de recordar que la capital catalana té 105.000 aturats.

Trias ha dit que vol que Barcelona sigui un 'referent en qualitat de vida' i que sigui capaç de 'donar resposta a necessitats bàsiques de la seva gent'. Però per assolir aquesta qualitat de vida, ha afegit, passa per un bon servei de neteja, seguretat, il·luminació, transport i cuidar l'espai públic.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
8 de febrer de 2011, 11.51 h

-entredit? vol dir que l'han prohibit?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.