directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 16:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Hereu es veu capaç de remuntar les enquestes i Tura li retreu que 'l'autoritat de Barcelona s'ha apagat'

L'alcalde li reitera l'oferta d'unir-se al seu projecte si guanya les primàries i l'exconsellera ho veu 'un contrasentit'

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El darrer debat entre els dos candidats a les primàries del PSC de Barcelona, l'alcalde Jordi Hereu i l'exconsellera Montserrat Tura, ha servit perquè els socialistes s'hagin reivindicat com la millor opció contra 'el centre dreta'. Hereu se sent capaç de remuntar les enquestes, i Tura creu que podrà revifar l'electorat. Alhora, l'exconsellera ha retret que amb l'alcalde 'la veu de Barcelona s'ha apagat'. Hereu ha insistit en oferir a Tura unir-se al seu projecte si guanya, però la candidata creu que és 'un contrasentit' que l'alcalde no vulgui fer el mateix amb ella. 'Si guanya Tura és que hi ha d'haver un canvi', ha dit Hereu, mentre l'exconsellera remarcava que ella no és 'un calc' de l'alcalde. 

Comparteix
   


Etiquetes
El cara a cara celebrat als estudis de Barcelona TV ha deixat a l'aire les diferències que Tura i Hereu mantenen entre ells a l'hora de liderar el PSC i el que volen que sigui el projecte per la Barcelona del futur. En aquest sentit, l'exconsellera ha retret a l'alcalde que amb ell 'la veu de Barcelona i l'autoritat s'han apagat més del que voldríem' i que 'els sensors de la ciutadania ens avisen que es reclamen canvis importants' al projecte del PSC. Jordi Hereu, però, no ha volgut defugir l'enfrontament i, conscient que les enquestes no li són favorables si acaba sent el candidat socialista a l'alcaldia, ha dit que té 'l'estratègia amb la que podem tornar a guanyar les eleccions'. 'Si centrem el debat en quina Barcelona ens juguem, estic segur que mobilitzarem els progressistes i tindrem la confiança majoritària dels barcelonins', ha conclòs l'alcalde.

Alhora, Hereu ha reiterat la seva proposta a Tura per unir-se al seu projecte si és ell qui guanya les primàries. L'exconsellera, però, ha considerat que l'oferta és 'un contrasentit', perquè l'alcalde no vol sumar-se a l'equip de Tura si és la candidata qui el derrota el 19 de febrer. I és que per Hereu, aquesta via no és possible perquè si no guanya aquestes eleccions internes interpretarà que 'si guanya Tura, és l'expressió de la necessitat d'un canvi, de que hi ha coses a substituir' i això l'invalida a ell. 'Però si guanyo jo encarno la necessitat d'aplegar voluntat', ha explicat Hereu tornant a fer la seva invitació a Tura.

'No sóc un calc d'Hereu'
En diversos moments del cara a cara Hereu s'ha esforçat en remarcar aquesta 'necessitat d'unió' dels socialistes perquè, segons ha dit, són molts els punts en comú entre tots dos. Però això Tura no ho veu tan igual i per això ha insistit en reafirmar-se com la garant 'd'una altra manera d'exercir el lideratge i de fer política' i ha assegurat que ella no és 'un calc d'Hereu'.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.