directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 07:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

La premsa espanyola carrega contra Raül Agné

Diuen que el tècnic es va negar a parlar en castellà i posteriorment va deixar plantada a la premsa

Comentaris 19  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

Els mitjans de comunicació s'han fet ressò de l'incident que aquest dissabte al vespre va protagonitzar l'entrenador del Girona FC, Raül Agné, quan els periodistes locals el van increpar al respondre una pregunta en català quan aquesta li havia estat formulada per una periodista de TV3. Avui alguns mitjans locals com el 'Diario de Alto Aragón', han volgut carregar contra el tècnic del Girona assegurant que Agné 'va fer cas omís de les peticions de respondre en castellà, aixecant-se i abandonant la sala de premsa, sense possibilitat d'atendre a més qüestions'. D'altra banda diversos fòrums esportius han iniciat un acalorat debat sobre la figura de l'entrenador.



Comparteix
   


Etiquetes
'El tècnic del Girona va respondre també en català i per això diversos mitjans d'Osca li van reclamar que ho fes en castellà. Raül Agné va fer cas omís de la petició que li havien traslladat, va seguir amb la compareixença contestant en català i, després de negar-se a declarar en castellà, es va aixecar i va abandonar la sala de premsa, deixant sense la possibilitat d'atendre a més qüestions'. Aquesta és la versió dels fets que ha relatat aquest matí el 'Diario de Alto Aragón' després que Agné fos increpat pels mitjans locals per, simplement, atendre en català a una periodista de TV3.

La reacció no s'ha fet esperar a Internet i diversos fòrums han iniciat un acalorat debat sobre aquesta qüestió. Un dels més populars de la xarxa, 'ForoCoches.es', ha iniciat un fil de conversa titulat 'L'entrenador del Girona es nega a contestar les preguntes en castellà a Osca', que a hores d'ara compta amb 203 intervencions i més de 2.000 lectures. Alguns dels participants al fòrum han mostrat la seva indignació amb l'entrenador del Girona amb comentaris com 'em sembla una falta de respecte, a veure si fa el mateix a Londres. Ens partiríem la caixa'; 'quin fàstic de gent, jo li hauria donat una puntada de peu i a Girona directe'; 'De subnormal profund, mal educat i altres qualificatius'. Malgrat tot, un important nombre de persones han sortit en defensa d'Agné en aquest mateix fil de conversa.

Un altre fòrum on s'ha iniciat el debat és al fòrum oficial de la lliga de bàsquet ACB, amb el títol 'Ningú diu res de l'aragonès Raül Agné?'. Aquí els comentaris són més moderats però igualment es troben reaccions en contra del tècnic del Girona FC.

Tema del dia a les xarxes socials

Les xarxes socials de Facebook i Twitter són escenari al llarg d'avui de mostres de suport envers Raül Angé. La notícia sobre l'incident s'ha escampat ràpidament per la xarxa i ja existeixen diverses versions de la roda de premsa penjades a YouTube amb subtítols en anglès i castellà. A Twitter el ninotaire i col·laborador de directe!cat , Aleix Saló, ha reclamat que l'etiqueta #raulagne esdevingui Trending Topic a Twitter en solidaritat amb l'entrenador, petició que molts altres s'hi han sumat. 

D'altra banda a Facebook ja existeix una pàgina creada sota el títol 'Suport a l'entrenador del Girona, Raül Agné, per expressar-se en català' i que a hores d'ara ja compta amb més de 600 seguidors.  



COMENTARIS fletxa taronja

item
#19
14 de febrer de 2011, 15.44 h

TOTS A UNA.
VISCA CATALUNYA LLIURE!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Carme fletxa Palma
14 de febrer de 2011, 15.18 h

Enhorabona, Raül. Tant de bo tots els catalans, de Salses a Guardamar i de Fraga fins a Maó, actuàssim com tu. Aleshores seríem un país respectat i probablement independent.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
dani fletxa dani
14 de febrer de 2011, 15.04 h

#9 En tot cas, si tinguéssim estat propi, la matrícula seria CT, no CAT, no? m'equivoco?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Ratatuile fletxa Tortosa
14 de febrer de 2011, 14.10 h

#7

On ha quedat el sentit de l'humor?? http://vaderiure.blogspot.com/


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
14 de febrer de 2011, 13.41 h

#14 Doncs vergonya se'n haurien de donar els de la premsa catalana, i veurem si a TV3(àlies TVcataecspanola), en diran res. En canvi sí que ho van dir d'en Raül Agné. Salutacions.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14 Esteve Miquel
14 de febrer de 2011, 12.53 h

#12 L'agredit benvolgut company , va ser l'entrenador de basket Manel Comas. Segons vaig sentir per la ràdio , el van intentar atacar amb un got trencat i de cara a la jugular al crit de ANTIMADRIDISTA. Per sort la ràpida acció de la policia va evitar un gravíssim atemptat.
Aquesta acció es i serà silenciada i no crec que es torni a donar per cap emissora, però AHIR jo SI que la vaig escoltar.
Ells lladren , nosaltres cavalquem ....


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13 Esteve Miquel
14 de febrer de 2011, 12.44 h

Res de nou. Espanya cada dia mes rancia, cada dia mes sola , cada dia mes pobre , cada dia mes aïllada...i ens respecten com van respectar les cultures precolombines. El que mes als fot es que després de 300 anys de persecució i prohibicions, encara existim i ens sentim catalans.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
14 de febrer de 2011, 12.39 h

L'altre dia amb motiu de la copa del borbó a madrit, els seguidor que van desplegar les estelades, van ser insultats i perseguits, més a més, crec que era l'entrenador, ue li van llençar un objecte contundent de vidre al cap. I aquí ningú diu res ???. Quina merda de país !!! Aneu, aneu votant corrupCiU que aviat tindrem la independència, l'any en que hi escaigui la setmana dels tres dijous.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
14 de febrer de 2011, 12.35 h

#8 M'ha tret les paraules de la boca. El seu comentari és molt encertat. Gent d'aquesta mena és la que ens fa falta a Catalunya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
14 de febrer de 2011, 12.33 h

#5 Sí amic ameu, encara resta molta de gent que desitja voler anar agafadets de la mà amb ecspana i fins i tot ser-ne la puta barata i trepìtjada: Tots els que van votar corrupCiU. Ho sento, algú ho havia de dir.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.