directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 10:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Interceptats 45.000 CD i DVD pirates a Salou

La Guardia Civil de Tarragona deté dues persones

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La Guàrdia Civil de Tarragona ha intervingut a Salou 45.000 CD i DVD pirates. En l'operació han estat detingudes dues persones per un delicte contra la propietat intel·lectual i industrial que podrien dedicar-se a custodiar les falsificacions. En el que portem d'any, la Guàrdia Civil de Salou ha detingut 44 persones per delictes d'aquesta tipologia. Les còpies intervingudes estan valorades en més d'1 milió d'euros.
torres torradores cds dvds
Les torres amb les "torradores" dels infractors / Mossos

Comparteix
   


Etiquetes
El grup d'investigació de la Guàrdia Civil de Salou ha culminat una operació contra el tràfic de còpies pirates de CD i DVD amb la detenció de dues persones i la intervenció de 45.000 possibles falsificacions d'obres de diversos estils i autors.

Des de començaments del passat mes de maig, aquest grup de la Guàrdia Civil va detectar un increment important de la venda d'aquest tipus de falsificacions i va iniciar un operatiu per identificar els responsables. Arran de les investigacions, es va poder concretar l'existència a Salou de dos punts d'emmagatzematge del material.

El passat dimarts, dia 5 de juny, amb l'autorització judicial, es van registrar els dos domicilis on es van detenir dues persones per un delicte contra la propietat intel·lectual i industrial. La Guàrdia Civil va intervenir 24.500 CD i 20.500 DVD valorats en 1.260.000 euros .

Els detinguts són Mallop G., de 27 anys, ciutadà senegalès, indocumentat, i Jop P., de 18 anys, també ciutadà senegalès i indocumentat. Els dos, sense domicili conegut al nostre país, passen a disposició del jutjat número 3 de Tarragona.

Els detinguts serien els encarregats de custodiar el material preparat per subministrar als venedors que acudien a aquests domicilis per proveir-se de falsificacions.

A banda d'aquesta operació, la Guàrdia Civil de Salou ha detingut durant el 2007, per delictes d'aquesta tipologia, 42 persones més i ha decomissat 4.039 CD i 1.820 DVD, que cal sumar a aquestes 45.000 còpies.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.