directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 22:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

El govern valencià amenaça ACPV amb grans multes si no suspèn les emissions de TV3 avui mateix

Si l'entitat no cessa les emissions la Generalitat els sancionarà amb 60.000 euros cada quinze dies

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El govern valencià ha enviat dues notificacions a Acció Cultural del País Valencià (ACPV) a través de les quals li exigeix que cessi les emissions de TV3 a tot el País Valencià al llarg de dijous. De no fer-ho, es multarà l'entitat amb 60.000 euros cada quinze dies. Segons remarca ACPV en un comunicat, aquests dos requeriments es fonamenten en la modificació de la Llei 1/2006 del sector audiovisual 'amb l'únic objectiu d'incrementar les multes a Acció Cultural'. En aquest sentit, i atès que el termini per al compliment del requeriment s'esgota aquest dijous, ACPV ha convocat una roda de premsa divendres a les onze del matí.
sí a tv3, televisió sense fronteres, tv3, ccma
Comparteix
   


Etiquetes
La Generalitat Valenciana ha tornat a amenaçar Acció Cultural per obligar-la a suspendre les emissions de TV3 al País Valencià. Aquest cop, i segons denuncia l'entitat, el govern valencià ha fet ús de la Llei 16/2010 de Mesures Fiscals, de Gestió Adminsitrativa i Financera i d'organització de la Generalitat per tal de modificar la Llei 1/2006 del Sector Audiovisual i poder així castigar l'entitat amb dues multes de 30.000 euros cadascuna durant cada quinze dies d'emissió, és a dir 120.000 euros al mes.

ACPV ha rebut dos requeriments que l'insten a cessar les emissions de TV3 al País Valencià en el seu conjunt al llarg d'aquest dijous. Cada requeriment inclou l'amenaça d'imposar una multa de 30.000 euros si no es produeix el cessament d'emissions, fet que ha portat l'entitat a convocar una reunió d'urgència 'davant la gravetat de l'amenaça'. Així, la Junta Directiva es reunirà aquest dijous a la nit i donarà a conèixer la decisió presa divendres al matí amb una roda de premsa a les onze del matí a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània de València.

Els requeriments van ser enviats el passat 7 de febrer, i cadascun manifesta que 'si transcorreguts cinc dies hàbils des de la recepció d'este escrit, no s'ha produït el cessament, se'ls imposarà una primera multa coercitiva de 30.000 euros i, de persistir les emissions, subsegüents multes pel mateix import, cada quinze dies, de conformitat amb l'article 51.4 de la Llei 1/2006, de 19 d'abril, de la Generalitat, del Sector Audiovisual'. La notificació dóna compte també de la modificació de l'últim paràgraf de l'article 51.4 d'aquesta llei per tal de poder imposar multes 'per períodes de quinze dies i per import del 10% de la quantitat total de la sanció econòmica imposada en el corresponent expedient sancionador'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Jordi fletxa Reus
17 de febrer de 2011, 14.42 h

Totalment d'acord amb Francesc, com podem deixar de banda a les persones que parlen i defensen la nostra llengua comuna. El país és fa amb coses com aquestes. Vergonya Cavallers, Vergonya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Francesc fletxa Badalona
17 de febrer de 2011, 13.01 h

I la Generalitat de Catalunya, en tant que TV3 és pública, no té res a dir-ne del cas aquest? No aniran a parlar amb 'amic' ZP i exigiran que s'impliqui el govern central en tot això? Què hem de fer sr Mas amb el catalanoparlant del País Valencià? els deixem sols? Vergonya cavallers, vergonya!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.