directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 06:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Els internautes pro-TV3 també fan caure el web del PP valencià

Era el segon objectiu després del web de la Generalitat valenciana · El tercer, la web de la radiotelevisió pública valenciana rtvv.es

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

Després d'haver-se carregat el web de la Generalitat valenciana com a protesta pel tancament forçat de les emissions de TV3 al País Valencià aquest dijous al vespre el moviment d'internautes que han respost a la crida anònima feta per Internet han assolit el seu segon objectiu aquesta tarda amb un atac contra el web del Partit Popular al País Valencià (www.ppcv.com) on no es pot accedir des de fa uns moments. Ara, el proper objectiu és la pàgina web de la ràdiotelevisió pública valenciana rtvv.es que, per ara, funciona correctament.
web, pp, tv3
Comparteix
   


Etiquetes
La crida explica els passos que s'han de seguir per bloquejar les pàgines web que han estat fixades com a objectiu de la campanya. Segons que denuncia la crida anònima, 'Valencian government has taken down a legal Television channel (TV3). This is unnacceptable'. L'operació també es pot seguir mitjançant el compte de Twitter @operacio_tv3.

'Dia de la Ràbia'
Paral·lelament a aquesta acció, a la xarxa social Twitter també s'ha començat a parlar d'un Dia de la Ràbia al País Valencià, que tindria lloc dijous vinent, 24 de febrer. Prenent com a excusa el tancament de TV3, la diada també serviria per protestar contra els casos de corrupció del PP valencià, la crisi econòmica, el corrupció urbanística i casos com els del Cabanyal o el menyspreu del govern Camps cap a l'educació, entre d'altres.

Sense TV3
Acció Cultural del País Valencià (ACPV) es va veure obligada ahir a tancar les emissions de TV3 al País Valencià després de l'emissió del Telenotícies Vespre, a les 21.45. Ho va fer a causa de l'entrada en vigor de la modificació de la llei valenciana de l'audiovisual, que els imposava sancions de 60.000 euros cada 15 dies si continuava emetent la senyal televisiva, sancions que se sumarien als 680.000 euros en multes que ja haurà de pagar abans del 20 de març sota risc d'embargament de comptes, subvencions i propietats immobiliàries.

#sensesenyal
A banda de l'acció contra la web del govern valencià, el malestar per la impossibilitat de veure TV3 al País Valencià també s'ha expressat amb força a Facebook -on molta gent ha substituït la seva imatge del perfil per un requadre de color negre, o bé per una màscara en pro de la llibertat d'expressió- i a Twitter, on l'etiqueta #sensesenyal ja és trending topic català, estatal i, fins i tot, comença a ser-ho a nivell europeu.

ACPV, paral·lelament, també ha decidit tancar també la seva pròpia web en senyal de protesta, acció que també han imitat Òmnium Cultural i l'Obra Cultural Balear (OCB).



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
18 de febrer de 2011, 16.54 h

Voleu dir que el PP de valencia utilitza el terme pais valencia al seu nom?

podria ser que la seva web fos amb "comunidad valenciana" www.ppcv.com ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.