directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 18:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Felip Puig defensa ara els 130 km/h

Considera que l'augment de velocitat en algunes autopistes és de 'sentit comú' i que els qui la critiquen tenen 'una visió tancada'

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Felip Puig ha respost les crítiques sorgides per la proposta del Govern d'augmentar el límit de velocitat a 130 quilòmetres hora en alguns trams d'autopista. Considera que els recels per part de polítics com el cap de la Dirección General de Tráfico (DGT) indiquen una 'visió tancada' i ha afegit que fins ara s'havien imposat mesures 'carregades de fonamentalisme i un cert dogmatisme'. 'És evident que el retorn del sentit comú i d'una certa lògica genera debat', ha raonat Puig en una visita a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC), on ha demanat als cossos de seguretat l''adaptació' davant de possibles retallades pressupostàries, tot i que ha assegurat que els sous estan garantits.
felip puig
Comparteix
   


Etiquetes
Des d'ICV, Laia Ortiz s'ha pronunciat sobre l'augment de velocitat a les autopistes, i ha assegurat que no entén l’objectiu d’aquesta proposta. “No entenem quin és l’objectiu, el córrer més perquè? Perquè hi hagi més accidents,  perquè augmenti la mortalitat a les carreteres, perquè es consumeixi més benzina, és que no sabem quin es objectiu”, ha dit la diputada ecosocialista alhora que ho ha qualificat de “greu irresponsabilitat perquè costa canviar els hàbits de la ciutadania i aquest el canvi de la velocitat per la prudència es pot veure malmès per la irresponsabilitat del conseller Puig”.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
QuimX fletxa Barcelona
19 de febrer de 2011, 20.37 h

Per cert Joan, aquest és tot el teu argument? Doncs llavors per què hem de fer servir els intermitents? I per què no deixem aparcar a tot arreu, no? posats a fer, per què no treuen els semàfors, si no fan més que coartar la llibertat dels pobres ciutadans esclavitzats per l'esquerra radical? De fet, per què no deixen anar sense carnet? o sense assegurança? De fet, per què no ens deixen anar amb una excavadora a 200 per hora contra direcció?? De fet, per què existeix el concepte de co... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
QuimX fletxa Barcelona
19 de febrer de 2011, 20.30 h

Han estat set anys criticant el dogmantisme i la frivolitat d'ICV i fent gala i ara, quan tornen a manar, demostren que ells són els més dogmàtics, extremistes, radicals i eixalabrats de tots, amb mesures únicament ideològiques, més properes a la revenja que a la racionalitat que exigeix la gestió de la cosa pública. El Sr. Puig em preocupa, la seva deriva ideològica i autoritària és realment preocupant.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
joan fletxa Canet d'en Berenguer
19 de febrer de 2011, 19.00 h

Només 130 km/h? Sr Puig siga valent i deixe sense cap límit la velocitat en autopistes. L'esquerra reaccionària i conservadora pot anar en bicicleta, en burro o a peu. La gent normal volem progressar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Ca l'Enric fletxa Girona
19 de febrer de 2011, 15.12 h

La dreta sempre actua igual, devant una enorme cagada la millor defensa és un fort àtac. Als seus els agrada la xuleria i malgrat que això signifiqui mes accidents mortals i altres inconvenients..tiren avall i que ens donguin a tots pel sac.
el Puig és un sapastre.
En molts cercles d'opinió aquest nou govern de CiU ja l'anomenen el govern dels pitjors i el pitjor govern de tots. Només saben retallar i posar-se xulos mentre a Andalusia i a Madrid ja han avisat a Madrid que no pensen rebai... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.