directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 12:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La Generalitat valenciana perseguirà judicialment els ciberactivistes d'Anonymous

Milers d'internautes anònims van respondre a la crida per fer caure les web del govern i el PP valencià com a protesta pel tancament de TV3

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Si ja el divendres a migdia la portaveu del govern valencià, Paula Sánchez, titllava d'atac 'terrorista' l'acció dels internautes bloquejant l'accés al web de la Generalitat valenciana i el PP valencià com a protesta pel tancament de les emissions de TV3 al País Valencià, aquest cap de setmana Sánchez ha anunciat que l'executiu de Francisco Camps perseguirà judicialment els responsables d'aquest atac informàtic. Després del tancament de les emissions de TV3 al País Valencià, aquest divendres diversos internautes van respondre a la crida anònima que es difonia a través de xarxes socials per participar en un atac col·lectiu contra la pàgina web de la Generalitat i el PP valencià. L'executiu valencià considera que l'acció és 'un autèntic exercici de censura' i assegura que posarà a disposició de la Fiscalia les dades necessàries per a identificar els usuaris que van participar en l'atac per si el fet pogués ser delictiu. Concretament, la Generalitat assenyala l'article 264 del Codi Penal que preveu penes de sis mesos a tres anys de presó.
GVA, Generalitat Valenciana, web, TV3
Comparteix
   


Etiquetes
La consellera es refereix l'apartat 2 de l'esmentat article que estableix que serà castigat amb pena de presó de sis mesos a tres anys qui per qualsevol mitjà, sense estar autoritzat i de manera greu obstaculitzés o interrompés el funcionament d'un sistema informàtic aliè, introduint, transmetent, danyant, esborrant, deteriorant, alterant, suprimint o fent inaccessibles dades informàtiques, quan el resultat produït fora greu. A més ha subratllat que l'apartat 3 d'aquest article indica que s'imposaran penes superiors en grau quan hi hagi ocasionat danys d'especial gravetat o afectat als interessos generals. Sánchez considera que l'atac informàtic contra el web de la Generalitat valenciana podria incloure's en aquest supòsit ja que 'es va veure afectat l'interès general, ja que van quedar inutilitzats diversos serveis públics que l'Administració ofereix al ciutadà'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
21 de febrer de 2011, 13.08 h

Aqui haurien de perseguir i d'assotar, hauria de ser el feixista francisco campos. Que n'és de "rastrer" aquest vividor de la política per fer content el seu amo rajoi.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.