directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 07:08 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Chacón es postula com a candidata a substituir Zapatero a les eleccions de 2012

Veu 'obvi' que l'Estat espanyol està preparat per a una presidenta catalana · Afirma que donarà suport al president espanyol si decideix tornar-se a presentar

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Quan el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, encara no ha anunciat si es presentarà o no a la reelecció, ja està oberta la cursa successòria al PSOE entre els principals aspirants: Alfredo Pérez Rubalcaba i Carme Chacón. La ministra de Defensa s'ha postulat clarament aquest dimarts per substituir Zapatero com a candidata socialista a les properes eleccions espanyoles previstes per al 2012 ha afirmat que és 'obvi' que l'Estat espanyol està preparat per tenir una presidenta catalana. 'Hi ha coses que són una obvietat però que a vegades cal repetir' ha dit en un esmorzar informatiu a Madrid on ha assegurat que si Zapatero es presenta de nou ella li donarà suport.
carme chacón, psc, psoe, socialistes
Comparteix
   


Etiquetes
Ha estat la resposta de la ministra a l'enèsima pregunta sobre la successió de Zapatero i les seves intencions de futur. 'Jo crec que no hi ha ningú que pugui pensar que una dona no està igual de capacitada que un home per assumir qualsevol responsabilitat, o un extremeny, o un castellano-manxec o un català. Em sembla que hi ha coses que són una obvietat però a vegades cal repetir', ha sentenciat. Chacón reitera d'aquesta manera les declaracions que va fer fa mesos. 'Fa un temps em van preguntar si Espanya estava preparada perquè la presidís una dona, i va ser notícia, i per a mi va ser una sorpresa immensa perquè la notícia hagués estat que jo digués que Espanya no estava preparada perquè una dona regeixi els seus destins', ha sentenciat.

No confirma que es presenti perquè 'haurien de decidir els militants'
Chacón ha volgut deixar clar que si Zapatero volgués optar a una reelecció, ella li donaria tot el seu suport, i ha demanat 'respecte' per la capacitat del president espanyol d'adoptar aquesta decisió. Amb tot, la ministra no ha tancat la porta a fer un pas endavant, però ha recordat que perquè ella assumís aquesta responsabilitat en primer caldria que en el moment es volgués presentar, i després haurien de decidir els militants en un procés de primàries. 'Tothom opina sobre la successió de Zapatero, i per tant seria lògic que opinessin els 300.000 militants', ha sentenciat.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Manel Torrent fletxa Vilafranca del Penedès
23 de febrer de 2011, 13.41 h

Perfecte; cada país te de president o presidenta l'imbècil que es mereix... i l'Espanya aquesta no podia ser una excepció.
A cagar a la via !


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
22 de febrer de 2011, 16.00 h

JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA
TELA TELA TELA, si us plau no !!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.